Petiţii transmise în format online

Petiţii transmise în format online

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi recomandă publicului să utilizeze pentru transmiterea  sau depunerea documentelor poşta electronică (email-ul), fax-ul, poşta simplă/curieratul. În cazul petiţiilor, acestea pot fi transmise pe portalul Inspecţiei Muncii - www.inspectiamuncii.ro/petitii-si-sesizari (pentru angajatorii cu sediul în alte judeţe) şi la adresa www.inspectiamuncii.ro/web/itm-galati/petitii-si-sesizari, pentru angajatorii cu sediul în judeţul Galaţi.

Citit 343 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 20:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro