Fostul lider sindical al Electrocentrale, numit director general

Fostul lider sindical al Electrocentrale, numit director general
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Fostul lider sindical al Electrocentrale Galați, Ion Stanciu, este, începând din 13 mai, noul director general al societății, după ce fostul director general, Lucian Bălțătescu, și-a înaintat demisia. Mandatul noului șef al CET Galați este unul pe șase luni, într-o perioadă extrem de importantă pentru companie, care are în față doar două variante: reorganizarea sau lichidarea, după cum ne-a declarat Sinan Mustafa, administratorul special al Electrocentrale.

”În perioada imediat următoare, după aprobarea de către adunarea generală a acționarilor, vom depune planul de reorganizare a Electrocentrale. Dacă planul va fi aprobat de creditori, atunci vom avea reorganizare și o continuare a investițiilor la Galați. Dacă nu, atunci va fi lichidare. Dl Bălțătescu, fostul director general, a plecat prin demisie. Dl Stanciu a mai fost director general, a fost președintele sindicatului CET și vicepreședinte al BNS, are experiența necesară care îl recomandă a fi un candidat foarte bun. Estimez că imediat după data de 15 adunarea generală a acționarilor va vota depunerea planului de reorganizare. Încercăm să convingem cel mai important creditor (Romgaz – n.red.) să deruleze în continuare investițiile aici, infrastructura pe care o avem fiind unul dintre principalele noastre atuuri”, a spus Sinan Mustafa.

Ion Stanciu a mai ocupat funcția de director general al CET în 2012, timp de trei luni și jumătate. A fost lider sindical în ultimii patru ani și lucrează în Electrocentrale de 35 de ani. Societatea gălățeană mai are la ora actuală 220 de salariați.

Citit 4687 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2020 21:24

3 comentarii

 • postat de un fost
  Joi, 14 Mai 2020 09:15
  82.137.12.***
  cele mai mari salarii se luau la Electrocentrale, erau vremurile cand ne sfidati pe fata cu ce venituri aveati. Acum gata, a.ti ajuns la fundul sacului si v.ati aliniat la lovele cu ceilati muncitori din Galati. Asa ca ciocul mic si nu mai plangeti ca soferii, secretarele, femeile de servici, paznicii si necalificatii nu mai au acum mia de euro lunar ! Sa va aduc aminte cat aveau inginerii, dispecerii, sefii de tura, maistrii, sefii de sectie, sefii de servicii, de birouri si toti ceilalti care plimbau niste hartii al caror continut nu le era familiar deloc? Abia acum a.ti intrat in "normalitate", citand vorbele cuiva cunoscut.
  7
  26
  Raportează
 • postat de eu
  Joi, 14 Mai 2020 07:45
  86.124.204.***
  Numai cine nu a pus mâna pe o carte de istorie nu știe ce probleme au avut SUA cu liderii de sindicat....pe care nu i-au putut stârpi decât cu mâna Mafiei. Să numești oriunde un lider de sindicat ca manager înseamnă mită pentru salariați în cel mai bun caz, aparentă mită de cele mai multe ori. Lider de sindicat înseamnă cel mai tare în gură angajat care în loc să muncească umblă prin firmă și le explică celorlalți salariați cum nu poate el dormi noaptea de grija exploatării moșiero-burgheze. De ce ai pune director pe cel mai neproductiv angajat ? După privatizare în 2001 liderii de sindicat din Combinat au primit până și mașini și telefoane de la indieni, pe lângă faptul că erau scoși din producție ..
  8
  19
  Raportează
 • postat de orasul mort
  Miercuri, 13 Mai 2020 20:09
  89.137.136.***
  Tot orasul da faliment in final! O sa vedeti! In 5 ani nu mai aveti cu cine sta de vorba prin oras! Toti vor fi pensionari iar tineretul pleaca la bani mai multi pentru ca vor un viitor, familie, copii, apartament, concediu la mare si la munte.
  Luna asta am luat un salariu de mizerie. Ma gandesc serios sa imi dau demisia si sa plec si cred ca in final o voi face. Nu mai am motivatie.
  17
  32
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.