Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost publicate o serie de acte normative adoptate de către Comisia Europeană în vederea optimizării unor activități agricole specifice pe perioada în care pandemia de COVID-19 afectează statele membre.
Printre acestea se numără și cele cu rol în intervenția pe piață prin acordarea unui ajutor pentru depozitarea privată a anumitor produse agroalimentare, astfel: depozitare privată carne de bovină, carne de capră și de oaie, depozitare privată a untului, laptelui praf degresat și a brânzeturilor.
Sunt stabilite, totodată, perioadele de depozitare, garanțiile aferente cererilor de ajutor (unde este cazul), precum și cuantumul ajutorului pentru fiecare categorie de produs.
Perioada depunerii cererilor este deschisă începând cu data de 7 mai 2020. Pentru produsele carne de bovină, respectiv, de oaie și capră s-a stabilit ca termen-limită data de 30 iunie.
Formularul cererii de ajutor este disponibil pe site-ul APIA sau va fi pus la dispoziția solicitanţilor de către funcţionarii instituției, prin mijloace electronice, în urma unei solicitări adresate pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 852 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2020 20:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro