Scădere a preţurilor la telefonie

Scădere a preţurilor la telefonie

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Tarifele pentru apelurile la puncte fixe vor scădea cu 30 la sută, începând de la 1 noiembrie 2020, până la cel mult 0,098 eurocenţi/minut, informează Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Noul tarif a fost determinat în urma actualizării mai multor parametri ai modelului de calculaţie a costurilor. Directivele europene arată că, până la 31 decembrie 2020, se vor institui tarife maxime de terminare a apelurilor la puncte mobile, respectiv la puncte fixe, unice la nivelul UE. Măsura propusă de ANCOM va urma procesul de consultare europeană.

Citit 1454 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2020 00:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro