Program special la bănci în zilele de Paşte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unităţile bancare vor fi închise în perioada 3-5 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Unele agenţii au un program scurt chiar de astăzi, dar există şi bănci care au decis ca unele agenţii să funcţioneze sâmbătă şi luni.

Astfel, BCR a anunţat că unităţile teritoriale de retail, inclusiv cele care îşi desfăşoară activitatea în mall-uri, centrele de afaceri corporate şi administraţia centrală nu vor avea program cu publicul în zilele de 3, 4 şi 5 aprilie.

Clienţii BCR vor avea acces la conturi şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare în perioada sărbătorilor telefonic, prin Alo 24 Banking BCR disponibil zilnic, între orele 8:00 şi 22:00, prin apelarea InfoBCR şi prin internet.

La BRD, toate unităţile vor fi închise doar duminică, iar luni vor fi deschise doar agenţiile din incinta magazinelor de mare suprafaţă (Carrefour, Kaufland etc.), care vor funcţiona potrivit orarului respectivelor magazine.

BRD a menţionat că serviciul „Vocalis” va funcţiona normal sâmbătă, între orele 8:00 şi 16:00, pentru ca duminică şi luni să fie disponibile numai opţiunile automate de interogare a soldului şi consultare a ultimelor operaţiuni aferente contului curent, precum şi serviciul de asistenţă de urgenţă pentru posesorii de carduri bancare.

La Banca Transilvania, sucursalele băncii vor fi închise duminică, pentru ca luni să funcţioneze doar unităţile din centrele comerciale, în funcţie de programul fiecărui centru. Banca a precizat că programul call-center-ului va fi non-stop.

La Banca Comercială Carpatica programul va fi astăzi de la ora 9:00 la 12:30 pentru reprezentanţe şi până la 13:30 pentru sucursale şi agenţii, iar de sâmbătă până luni vor fi închise.

La Intesa Sanpaolo Bank unităţile vor avea, astăzi, un program redus de lucru cu publicul de la ora 8:30 până la 14:00, pentru ca de sâmbătă până luni să nu fie deschisă nicio unitate.

Foarte important, băncile au anunţat că bancomatele şi POS-urile vor funcţiona în condiţii normale în perioada Sărbătorilor Pascale.

Citit 626 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.