Investiţii în derulare la Cudalbi

Investiţii în derulare la Cudalbi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comuna Cudalbi este, în prezent, un veritabil şantier. Intrarea în localitate se face pe un drum lateral, deoarece se munceşte de zor la extinderea şi modernizarea alimentării cu apă.

Primarul Vasile Dodu spune că dacă banii de la OUG 7 nu ar fi venit mai târziu, pe motive mai puţin obiective şi mai degrabă politice, lucrarea ar fi fost mai avansată.

Magistrala de 18 km va asigura alimentarea cu apă potabilă a 80 la sută din localitate. Primăria speră să finalizeze alimentarea integrală a localităţii din fonduri proprii.

Tancrad munceşte la două poduri din beton armat, obiective aşteptate din 2007 şi întârziate politic. Un podeţ pietonal era aproape gata.

Infrastructură

„Cea mai grea problemă al localităţii este infrastructura. Avem aproape 4 km de canalizare şi ne-ar trebui 25 pentru ca drumurile principale să fie conectate”.

„În mandatul trecut am reuşit să reparăm aproximativ 50 de km de drum comunal şi la rând mai aşteaptă vreo 40 de km. Cu timpul s-au erodat, ajungându-se la diferenţe de nivel de un metru şi jumătate de pământ furat de ape!”

„Ne bucurăm că ambele drumuri judeţene care traversează comuna, 253 şi 251, vor fi asfaltate de către Consiliul Judeţului”, ne-a declarat primarul.

Citit 876 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.