Cartel ALFA va continua protestele

Cartel ALFA va continua protestele
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prezent, săptămâna trecută, pe platoul din fața Prefecturii Galați, alături de sindicaliștii din Transurb, președintele Cartel ALFA, Romică Gârneață, a dat asigurări că protestele la nivel național ale Cartel ALFA vor continua. Un mare miting va fi organizat la București, pe 7 octombrie, chiar de Ziua Mondială a Muncii Decente.
„S-au înghețat pensii, s-au înghețat salarii, dar nu s-au înghețat măririle la utilități. Noi, Cartel ALFA, începem protestele de toamnă pentru că nu ne-am înțeles cu guvernanții. Acea joacă cu chemarea la negocieri pentru salariul minim pe economie este într-adevăr o joacă, este presiunea pe care am pus-o noi la Bruxelles în iunie când am fost acolo, dar în cadrul ședințelor nu se întâmplă nimic, să nu credeți acum că o să avem cine știe ce salariu minim pe economie. Protestele noastre continuă, pentru că situația din țară este dezastruoasă, acum nu mai e nicio grijă pentru cetățeni, totul este pentru ciolan”, a spus Romică Gârneață.

Citit 608 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 00:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro