Rezultatele inspecțiilor fiscale din luna august

Rezultatele inspecțiilor fiscale din luna august
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectorii fiscali din cadrul AJFP Galați au efectuat, în august, 26 de inspecții fiscale și 54 de controale, informează instituția gălățeană. Acestea s-au finalizat cu obligații suplimentare stabilite în valoare de 22,22 milioane de lei, din care 21,99 milioane de lei la persoane juridice și 0,23 milioane de lei la persoane fizice. Din totalul obligațiilor suplimentare stabilite, contribuțiile aferente veniturilor dețin ponderea cea mai importantă, respectiv, 72,82% (16,18 milioane de lei). Principalele acțiuni în care au fost implicate structurile de inspecție fiscală în luna august 2021 au constat în: inspecții fiscale din proprie inițiativă efectuate la contribuabili persoane juridice și persoane fizice care prezintă risc fiscal ridicat; pentru verificarea legalității și conformității declarațiilor fiscale, a corectitudinii și exactității îndeplinirii obligațiilor de către contribuabili; verificarea sau stabilirea bazelor de impozitare și a situațiilor de fapt aferente; stabilirea diferențelor de obligații fiscale principale în baza analizei de risc; soluționarea în termen a deconturilor de TVA cu opțiune de rambursare primite pentru control anticipat și ulterior.

Citit 933 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Septembrie 2021 22:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro