O juristă din Buzău, șefa "Colectării" din DGRFP Galați

O juristă din Buzău, șefa "Colectării" din DGRFP Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Continuă "rotația cadrelor" și la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați, regionala ANAF care are în subordine, din punct de vedere fiscal, județele Galați, Brăila, Vrancea, Buzău, Constanța și Tulcea.

De câteva zile, Adina Claudia Moiseanu este noul director executiv pe partea de Colectare din DGRFP Galați. Juristă de profesie, fostă șefă a Serviciului juridic din AJFP Buzău, Adina Claudia Moiseanu l-a înlocuit în funcție pe Ștefan Sergiu Bordea, inspectorul vamal care a fost numit, anul trecut, șeful Direcției Colectare prin prisma faptului că este soțul nepoatei lui Ion Ștefan, fostul ministru al Dezvoltării, zis și ministrul "Grindă". Înaintea lui Bordea, la conducerea Colectării fusese, pentru o perioadă de numai trei luni, actuala șefă a AJFP Galați, Mioara Daniela Carp, IT-ist de profesie.

Director general al DGRFP Galați este în continuare brăileanul Cătălin Picuș, al treilea director general în mai puțin de o jumătate de an (după Eugen Ciorici - pensionat, și Petrică Munteanu - retrogradat pe o funcție inferioară).

Prea multe nume, nu-i așa? Oare cum s-or simți angajații "simpli", când văd că șefii li se schimbă pe bandă rulantă?

Citit 1323 ori Ultima modificare Joi, 21 Octombrie 2021 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.