Beneficii de Paște pentru angajații companiilor

Beneficii de Paște pentru angajații companiilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şapte din zece companii (69 la sută) vor oferi beneficii cu ocazia sărbătorilor pascale angajaţilor, cele mai populare fiind primele în bani şi tichetele/ voucherele cadou, reiese dintr-un sondaj realizat de eJobs România. În acest sens, 37 la sută dintre companii au în plan să ofere salariaţilor tichete cadou cu valori între 100 şi 200 lei/angajat.

Conform datelor sondajului, în acest moment, 84 la sută dintre angajatori oferă beneficii salariaţilor, în baza contractelor de muncă, în timp ce 16 la sută nu le au incluse în pachetele pentru angajaţi. În plus, 69 la sută dintre antreprenorii, managerii şi oamenii de HR intervievaţi spun că oferă beneficii speciale cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

"Dacă în anii anteriori pandemiei, cele mai populare erau coşurile cu bunătăţi tradiţionale de Paşte, în acest an, pentru că în continuare nu s-a revenit complet la birou, acestea sunt abia pe locul trei, după primele în bani şi tichetele/ voucherele cadou. Totodată, observăm că angajatorii profită de ridicarea restricţiilor pentru a-şi aduce angajaţii împreună la petreceri şi evenimente tematice, fie că au revenit sau nu la birou", potrivit sudiului realizat de eJobs România.

O treime dintre angajatorii participanţi la studiu au declarat că vor oferi, de Paşte, prime în bani, iar puţin peste un sfert îşi recompensează echipele cu vouchere sau tichete-cadou.

Citit 948 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2022 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.