Ofertele pentru lucrări în regionala feroviară Galați, în evaluare

Ofertele pentru lucrări în regionala feroviară Galați, în evaluare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a desemnat recent ofertele câștigătoare pe 4 loturi, la licitația deschisă pentru Lucrări de întreținere prin înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii, pe o lungime de maximum 1.461 km din rețeaua feroviară, lucrări care au drept scop readucerea liniilor în parametri proiectați și circulația trenurilor cu vitezele inițiale de maximum 120 km/h.

În cadrul procedurii de licitație publică, împărțită în 8 loturi, aferente celor 8 sucursale regionale de cale ferată, au fost desemnate ofertele câștigătoare, cu o valoare totală de 2,1 miliarde lei, pentru loturile 1, 3, 4 și 5, „împărțite” în mod egal de constructorii Aktor SA și Salcef SPA.

CFR menționează că procedurile pentru lotul 2 (SRCF Craiova) și lotul 6 (SRCF Iași) au fost anulate, toate cele 7 oferte depuse fiind declarate neconforme, iar loturile 7 și 8 (Regionalele Galați și Constanța) sunt în etapa de evaluare a ofertelor.

Valoarea totală estimată a acordului-cadru, împărțit în 8 loturi, este de minimum 1.001.483.640 lei și de maximum 4.216.621.320 de lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Citit 977 ori Ultima modificare Joi, 25 August 2022 07:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.