Târgul firmelor de exercițiu „Tânărul antreprenor”

Târgul firmelor de exercițiu „Tânărul antreprenor”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ediția a XI-a a Târgului județean al firmelor de exercițiu "Tânărul antreprenor" va avea loc marți, 16 mai, începând cu ora 9,30, în holul Universității "Dunărea de Jos" din Galați.

Acţiunea este organizată de Colegiul Economic "Virgil Madgearu", în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Casa Corpului Didactic și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională din Galați.

Scopul proiectului, coordonat de directoarea CNVM, prof. Elena Cristina Lixandru, este, aşa cum am aflat de la prof. Cătălina Holban, de a dezvolta competențele antreprenoriale ale elevilor din învățământul economic preuniversitar și de a crea, alături de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, o comunitate care, prin oferta educațională, să contribuie la formarea de viitori profesioniști implicați activ în evoluția societății românești.

Evenimentul va reuni 250 de elevi, în competiție intrând 60 de firme de exercițiu, atât din județul Galați, cât și din București, Constanța, Vrancea, Brăila, Brașov, Argeş, Bacău, Bihor, Maramureş, care s-au înscris la cele 11 secțiuni din concurs.

Tinerii antreprenori se vor întrece pentru a-și promova imaginea firmei, standurile, cataloagele, materialele promoționale, site-urile web, spoturile publicitare, mascotele, își vor prezenta firmele, vor negocia în limbile engleză și franceză și vor efectua tranzacții comerciale pentru a demonstra că sunt cei mai buni vânzători.

 

Citit 1524 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2023 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.