Finanțări nerambursabile pentru practica studenților și elevilor

Finanțări nerambursabile pentru practica studenților și elevilor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Angajatorii pot beneficia de finanțări nerambursabile prin care să primească studenți și elevi în practică, înscrierile urmând să se facă în perioada 18 august – 27 noiembrie. În ambele cazuri, firmele trebuie să încheie parteneriate cu instituții de învățământ, însă acestea pot fi solicitante de bani de la stat numai în cazul finanțării pentru stagiile studenților. Pentru stagiile elevilor, solicitante trebuie să fie instituțiile de învățământ, potrivit Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene.

La stagiile pentru studenți, grantul nerambursabil este între 201.000 și 1 milion de euro pe proiect, implementarea se face în maximum 24 de luni, iar un proiect trebuie să acopere un grup de minimum 200 de persoane.

Pentru stagiile elevilor, grantul nerambursabil este între 201.000 și 500.000 euro pe proiect, iar implementarea se face în maximum 36 de luni. Sunt vizați elevii înmatriculați în învățământul profesional, tehnic și dual, iar un proiect trebuie să acopere un grup de minimum 200 de persoane.

Citit 898 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2023 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.