Excursii sindicale pentru proteste, la Paris

Excursii sindicale pentru proteste, la Paris
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Apel la acțiune: haideți alături de noi la protest, în Paris, în data de 13 octombrie!”, se afirmă într-un apel al Blocului Național Sindical către sindicaliști din toată țara. „Având în vedere provocările reale cu care se confruntă lucrătorii din întreaga lume și sindicatele, precum insecuritatea locurilor de muncă, nedreptatea economică, pericolul generat de politicile de austeritate, considerăm că este esențial să luăm parte, împreună, la seria de acțiuni de mobilizare sindicală, demarată de Confederația Europeană a Sindicatelor (ETUC), din care Blocul Național Sindical face parte. De ce la Paris? Pentru că sindicatele franceze și-au asumat rolul de lider în organizarea unei demonstrații majore pentru data de 13 octombrie”, potrivit documentului citat.

Detalii pot fi găsite pe etuc.org, iar pentru organizarea deplasării se poate lua legătura cu Departamentul Internațional din cadrul BNS la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cei care doresc să ia parte la acest miting trebuie să știe că toate costurile cu deplasarea sunt suportate de către participanți.

Citit 1029 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2023 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.