Firmă de betoane, amendată de Garda de Mediu

Firmă de betoane, amendată de Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Comisari ai Gărzii de Mediu Galați au efectuat, recent, un control în urma mai multor sesizări privind eliminarea necorespunzătoare a apelor uzate în amestec cu beton și pietriș la o firmă de profil din municipiul Galați. Potrivit Gărzii de Mediu, au fost identificate urme de eliminare a apelor uzate în zone neautorizate și disconfort olfactiv generat de "cifele" care transportă beton. Drept urmare, au fost luate măsuri stricte pentru a proteja mediul și sănătatea publică: se interzice evacuarea apelor uzate de orice fel pe spații neautorizate; se va umecta suprafața amplasamentului unde se desfășoară activitatea ori de câte ori este nevoie pentru a limita emisiile de poluanți. Societatea responsabilă a fost amendată cu 50.000 de lei.

Săptămâna trecută, alte două firme de construcții au fost amendate cu câte 15.000 de lei, pentru disconfortul creat într-o comună din județ de autovehiculele de mare tonaj care transportă diverse materiale (fier vechi, materiale de construcții, pietriș, nisip) fără ca acestea să fie acoperite cu prelate.

Citit 2273 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 14:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro