Vineri are loc inaugurarea magazinului Carrefour din Micro 19
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Vineri are loc inaugurarea magazinului Carrefour din Micro 19
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Carrefour anunţă deschiderea celui de-al 44-lea magazin din ţară şi al doilea din Galaţi. Evenimentul are loc vineri, la ora 8:00.

„Supermarketul Carrefour Market Galati Micro 19 este cel de-al doilea din Galati, după Carrefour Market Potcoava din centrul oraşului, deschis în iunie anul acesta. Carrefour mai operează în regiune şi un hipermarket, în Brăila din 2007. Carrefour Market Galati Micro 19 îşi desfăşoară activitatea pe un spaţiu de vânzare de aproximativ 670 mp urmând aceeaşi strategie de «preturi mici, zilnic». Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour”, se arată în comunicatul de presă. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8.00-22.00 şi duminica de la 8.00 la 20.00.

Noul Carrefour funcţionează cu o echipă de aproximativ 65 de salariaţi bine pregătiţi. Cumpărătorii îşi vor putea face de aici aprovizionarea cu: lactate-brânzeturi, mezeluri, carne, produse congelate, semipreparate, produse de băcănie, conserve, dulciuri, cafea, paste făinoase, zahăr, biscuiţi, panificaţie-patiserie, legume – fructe, produse dietetice, apa, sucuri, băuturi, produse de igienă, de întreţinerea casei şi cosmetice. Clienţii vor putea plăti la cele şase case de marcat atât cu tichete de masă cât şi utilizând carduri bancare, inclusiv cardul Carrefour MasterCard.

Potrivit comunicatului de presă, „Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numără aproximativ 471.000 de angajaţi. În România, la ora actuală, Grupul Carrefour operează 25 de hipermarketuri Carrefour, trei magazine de proximitate Carrefour Express şi 44 de supermarketuri”.

Citit 4154 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2011 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.