Vineri are loc inaugurarea magazinului Carrefour din Micro 19
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Vineri are loc inaugurarea magazinului Carrefour din Micro 19
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Carrefour anunţă deschiderea celui de-al 44-lea magazin din ţară şi al doilea din Galaţi. Evenimentul are loc vineri, la ora 8:00.

„Supermarketul Carrefour Market Galati Micro 19 este cel de-al doilea din Galati, după Carrefour Market Potcoava din centrul oraşului, deschis în iunie anul acesta. Carrefour mai operează în regiune şi un hipermarket, în Brăila din 2007. Carrefour Market Galati Micro 19 îşi desfăşoară activitatea pe un spaţiu de vânzare de aproximativ 670 mp urmând aceeaşi strategie de «preturi mici, zilnic». Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour”, se arată în comunicatul de presă. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 8.00-22.00 şi duminica de la 8.00 la 20.00.

Noul Carrefour funcţionează cu o echipă de aproximativ 65 de salariaţi bine pregătiţi. Cumpărătorii îşi vor putea face de aici aprovizionarea cu: lactate-brânzeturi, mezeluri, carne, produse congelate, semipreparate, produse de băcănie, conserve, dulciuri, cafea, paste făinoase, zahăr, biscuiţi, panificaţie-patiserie, legume – fructe, produse dietetice, apa, sucuri, băuturi, produse de igienă, de întreţinerea casei şi cosmetice. Clienţii vor putea plăti la cele şase case de marcat atât cu tichete de masă cât şi utilizând carduri bancare, inclusiv cardul Carrefour MasterCard.

Potrivit comunicatului de presă, „Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numără aproximativ 471.000 de angajaţi. În România, la ora actuală, Grupul Carrefour operează 25 de hipermarketuri Carrefour, trei magazine de proximitate Carrefour Express şi 44 de supermarketuri”.

Citit 3856 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2011 15:20

3 comentarii

 • postat de klsdlfasd
  Vineri, 16 Decembrie 2011 11:43
  sa-mi bag picioarele in supermarketurile lor ... in locul ala gaseai odata tarani romani cu marfa romaneasca ... castigau si ei un ban ... mancam si noi o fructe si legume romanesti ... chiar daca mai gaseai un mar sctricat ... insemana ca nu era iradiat si umplut de chimicale ca sa straluceasca in raft 1 an ...

  o sa ne indoape acum cu rahaturi ieftine, bune si pline de chimicale ... si in plus tot profitul pleaca prin firme offshore afara din Romania ... la fel si bancile ... a auzit careva de banci ca nu si-au platit impozitul pe profit? in afara de taxele pe salarii nu platesc nika golanii ... si noi ne bucuram si le facem osanale ... de aia ne belesc de nu stim ce e si dam vina pe Romania
  0
  0
  Raportează
 • postat de DC
  Vineri, 16 Decembrie 2011 10:18
  Acum pt ca se apropie alegerile D-nul Ciumi vrea sa iasa la inaintare cu porcariile astea de supermarketuri..dar in 2008 cand inca oamenii mai aveau bani..cand somajul nu era la cote ametitoare cum e acum..deci in 2008 de ce nu a fost de acord sa deschida un Carrefour ca lumea in Galati si l-a trimis la Braila??? Prima oferta a celor de la Carrefour a fost facuta pt Galati..iar ei..adica si Ciumi , l-au refuzat..de ce l-au refuzat atunci si de ce face acum porcariile astea mici care nu au nici o valoare..???
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Vineri, 16 Decembrie 2011 08:10
  Iar un hypermarket serios Carrefour, cand vor construi ??? De dughene de astea de cartier m-am saturat....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.