În contul datoriilor - Melcret, executată silit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Finanţele gălăţene au deschis a doua sesiune de licitaţii în vederea valorificării unor bunuri aparţinând societăţii Melcret – AT SRL în contul unor datorii la bugetul de stat. În cadrul licitaţiei programate pe 21 februarie, DGFP Galaţi scoate la vânzare echipamente în valoare totală de 23.477 lei. Cel mai valoros echipament este o maşină de debavurat şi frezat ce are un preţ de pornire de 13.284 lei.

Pe lista echipamentelor scoase la vânzare se mai află echipamente informatice, în valoare totală de 9.472 lei, precum şi un aparat de aer condiţionat în valoare de 721 lei.  Melcret – AT este una dintre cele mai mari societăţi gălăţene, fiind cunoscută în special pentru activitatea în domeniul tâmplăriei din aluminiu şi al confecţiilor metalice.

Citit 4524 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2012 18:07

5 comentarii

 • postat de ingenios Marți, 14 Februarie 2012 14:06 Link la comentariu
  0
  0

  Imi pun intrebarea ce o sa faca Banca Transilvania cu finantarea pentru Blocul de Cosbuc care apartine fimei Melcret At? Finantarea se ridica la EUR 10.000.000 . O sa fie un nou Beyler in Galati? Ce o sa faca cetatenii care au dat avansuri la acele apartamente. O sa fie o nou teapa tipca Orasului Galati?

  Raportează
 • postat de Eu Marți, 14 Februarie 2012 07:55 Link la comentariu
  0
  0

  Daca se va merge pe fir, se vor da si de alti prieteni buni de-ai lui teodorescu. De exemplu Ghiorghita Florin, ale carui , societati de constructii infiintate peste noapte acum cativa ani, au inceput sa castige imediat lucrari finantate din banii publici, ca de exeplu reabilitarea scolilor din judet. Intrati domnilor de la gara financiara pe fir si o sa va cruciti.

  Raportează
 • postat de Contra Duminică, 12 Februarie 2012 12:23 Link la comentariu
  0
  0

  Dar pomeniti, pentru Dumnezeu, si alte nume ale celor care l-au sustinut, inaltat, al acolitilor si mai ales al MENTORILOR!
  Tartorul nu e AT!
  Nu mai prindeti guvizi si tzari! Mai luati si rechini!

  Raportează
 • postat de vali campeanu Sâmbătă, 11 Februarie 2012 19:09 Link la comentariu
  0
  0

  cat timp teodorescu alexandru era presedintele comisiei care coordona emiterea autorizatiilor de constructii mana in mana cu dna (cititi cum vreti doamna sau DNA)mirea nu se aproba nimic fara sa faci termopane la Melcret AT....a fost cel mai spagar consilier cu atitudine de plecat cu papul-cand chema angajatii din primarie la ceva explicatii arunca cu dosarele,biblioraftele de toti peretii urland ca nebunul-...el lucra mana in mana cu vlasie si mirea....pana si nicolae primarul caruia ii trebuie decenii pana sa renunte la cineva a impus psd-ului sa nu mai candideze la consiliul municipal trimitand-ul pe alexandru teodorescu care sa apucat imedit- orientat -sa-l pupe in fund pe decidentul licitatiilor din cj chebac......pacat ca psd-ul il da afara pe alexandru teodorescu acum dupa ce acesta sa raliat cu chebac nu atunci cand TOT orasul vuia de faptul ca fara sa treci pe la teodorescu asteptai cu anii in asteptarea autorizatiei.....sa nu mai vorbim de cati prieteni a nenorocit prin faptul ca lea comandat lucrari ptr care nu a mai platit niciodata ,acestia intrand in faliment-vezi situalia lui vali munteanu. orice partid care-l mai promoveaza pe vreo lista pe aceasta lichea ar trebui sa iasa public si sa spuna in gura mare:E AL NOSTRU SI NOI SUNTEM CA EL.........viata libera ar trebui sa analizeze cv tuturor consilierilor cu cele bune si cele rele

  Raportează
 • postat de adi ilie Sâmbătă, 11 Februarie 2012 08:24 Link la comentariu
  0
  0

  Melcret – AT este una dintre cele mai mari societăţi gălăţene, fiind cunoscută în special pentru contractele cu statulsi este condusa de consilierul PSD alexandru teodorescu

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.