Dedeman deschide vineri primul magazin la Galaţi

Dedeman deschide vineri primul magazin la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, va deschide vineri, la Galaţi (strada Combinatului, numărul 9), al 31-lea magazin al reţelei, printr-o investiţie de 15 milioane euro.

Magazinul are o suprafaţă construită de circa 16.000 metri pătraţi şi dispune de o parcare cu 400 de locuri, se arată într-un comunicat al companiei controlate de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău.

Portofoliul unităţii, de peste 45.000 de produse, include materiale de bază în construcţii, gresie si faianţă, instalaţii termice, sanitare şi electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

Echipa magazinului din Galaţi numără 214 angajaţi.

Dedeman vizează deschiderea a 4-5 magazine în acest an, iar următorul va fi inaugurat în această vară, la Miercurea Ciuc.

"Graţie extinderii reţelei precum şi a consolidării investiţiilor deja existente, compania Dedeman urmăreşte creşterea cifrei de afaceri cu 8% faţă de anul 2012, când valoarea înregistrată a fost de 540 de milioane de euro", se menţionează în comunicat.

Dedeman are 31 magazine, două centre logistice şi parc auto propriu, peste 6.000 de angajaţi şi o suprafaţă totală de vânzare care depăşeşte 320.000 metri pătraţi.

Citit 6009 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2013 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.