Campanie VL "Idei de afaceri"/ Află cum să faci bani pe seama unor insecte

Campanie VL "Idei de afaceri"/ Află cum să faci bani pe seama unor insecte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Peste 400 de persoane se ocupă în judeţul Galaţi cu stupăritul * De la hobby la afacere, drumul spre apicultură trece prin stupină, alături de un crescător cu experienţă * Apicultură la „categoria grea”, la pastoral, din toate colţurile ţării


Creşterea albinelor este, fără îndoială, în topul celor mai profitabile afaceri din zona agriculturii. O dovadă în acest sens este şi numărul mare, la nivelul judeţului Galaţi, al celor care se îndeletnicesc cu această ocupaţie. În Asociaţia Crescătorilor de Albine - filiala Galaţi sunt înscrise în jur de 400 de persoane, din care 150 de apicultori pot spune că sunt  din „categoria grea”, a celor care au făcut, cu adevărat, din apicultură o afacere în toată regula.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 3260 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2013 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.