SeniorERP și SeniorVisualBI cresc valoarea companiilor (P)

SeniorERP și SeniorVisualBI cresc valoarea companiilor (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a-şi îmbunătăți procesul decizional care să permită creşterea afacerii, SalonPro, companie care operează pe piața produselor profesionale destinate saloanelor de înfrumusețare, a ales soluțiile ERP și Business Intelligence de la Senior Software.

"Pentru a putea construi, desfășura și crește o afacere modernă un rol important revine sistemelor informatice. Am utilizat și înainte o soluție de gestiune care acoperea majoritatea activităților noastre, însă de când utilizăm soluțiile ERP și Business Intelligence de la Senior Software avem acces mult mai rapid și facil la informații, reușim să urmărim mult mai corect rezultatele obținute pe categorii de produse sau pe zone, vânzările pe care le-am ratat, dar și să vedem exact unde ne-am dezvoltat cel mai bine și unde mai avem de îmbunătățit. Consider că soluția SeniorERP este una dintre cele mai bune din piață pe segmentul de distribuție.", a declarat d-na Carmen Oancea, unul dintre asociații SalonPro.

Compania a decis implementarea sistemelor Senior Software în baza a două criterii foarte importante: pe de o parte competențele aplicației pe segmentul de distribuție, pentru a asigura un grad ridicat de compatibilitate cu activitatea firmei, iar pe de altă parte notorietatea furnizorului.

SeniorERP a îndeplinit aceste cerințe, iar beneficiile obținute sunt evidențiate de d-na Carmen Oancea: "Implementarea soluției SeniorERP ne-a crescut eficiența pentru că ne ajută să accesăm informațiile de care avem nevoie într-un timp scurt și oricând este necesar. Câteva dintre beneficiile obținute, de altfel foarte importante pentru noi sunt: urmărirea mai eficientă a stocurilor și a procesului de vânzare, operarea mai rapidă a facturilor, vizibilitate crescută asupra produselor din stoc, asupra gestiunilor multiple. Am făcut de asemenea economii importante de timp în obținerea datelor, iar accesul la informație ne-a ajutat să luam decizii mai rapide și mai eficiente."

Odată cu SeniorERP, managerii SalonPro au implementat și sistemul Business Intelligence, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial în vizualizarea datelor: "SeniorVisualBI este utilizat exclusiv la nivel de management și ne ajuta să verificăm vânzările sau relația cu furnizorii și partenerii. În plus, putem vedea în orice clipă dacă ne-am atins ţintele – aspect important pentru business-ul nostru.", adaugă d-na Carmen Oancea. 

Înființat în 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucători pe piața sistemelor software de management al afacerilor. Companie având capital integral românesc, Senior Software dezvoltă și implementează sisteme informatice de ultimă generație, specializate pe verticale de piață: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorSCM și SeniorCRM.

Citit 1730 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2013 13:21