PROCEDURĂ FISCALĂ: De Sărbători, TERMENE de scadenţă DEVANSATE

PROCEDURĂ FISCALĂ: De Sărbători, TERMENE de scadenţă DEVANSATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi reaminteşte contribuabililor că, în conformitate cu prevederile Codul de procedură fiscală, creanţele fiscale pentru care scadenţa şi termenul de declarare este 25 decembrie sunt scadente şi se declară până pe data de 21 decembrie.

Însă, deoarece data de 21 decembrie 2014 este zi nelucrătoare, creanţele fiscale sunt scadente şi se declară până la data de 19 decembrie 2014.

„În vederea evitării aglomeraţiei la ghişeele organelor fiscale în zilele premergătoare scadenţei la plata şi declararea obligaţiilor fiscale, DGRFP Galaţi recomandă contribuabililor utilizarea metodei de depunere on-line a declaraţiilor fiscale iar pentru contribuabilii care nu deţin un certificat digital şi nu pot depune declaraţiile on-line să se prezinte din timp la ghişeele organelor fiscale”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Totodată, în vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de plată/încasare, respectiv pentru evitarea aglomeraţiei la ghişeele de la unităţile Trezoreriei Statului, DGRFP Galaţi recomandă contribuabililor să efectueze plata obligaţiilor fiscale şi prin intermediul unităţilor bancare.

Citeşte şi: Guvernul pregăteşte MAREA LOTERIE FISCALĂ. Cum pot CÂŞTIGA BANI plătitorii de TAXE şi IMPOZITE

Citit 1695 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Decembrie 2014 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.