Cel mai important EVENIMENT DE AFACERI din Galați are loc pe 30 septembrie 2015

Cel mai important EVENIMENT DE AFACERI din Galați are loc pe 30 septembrie 2015
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doingbusiness.ro organizează în data de 30 septembrie 2015, la Galați, conferința ,,IMM Restart – Descoperă-ți potențialul’’. Evenimentul se desfășoară miercuri, 30 septembrie 2015, în intervalul orar 8.30-15.00, la Hotel Viva Club și reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Galați și localitățile învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri și dezvoltare personală pentru managerii de companii.

Conferința este interactivă, structurată pe 3 segmente, și include optimizarea activității companiei pe baza celor mai recente modificări ale Codului Fiscal, definirea și dezvoltarea conceptului de cheltuieli inteligente pentru companii, riscurile care au impact asupra afacerilor dar și cele mai importante detalii despre accesarea fondurilor europene și noile programe disponibile.

Participarea este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment. 

Vorbitori în cadrul evenimentului și participanți la întâlnirile private gratuite cu anterprenorii locali sunt: Gabriel Sincu – Tax Executive Director EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors, Ciprian Răglean – Director B2B& Customer Base Marketing Telekom, Magda Popescu – Outside Counsel BSA – The Software Alliance, Elena Badea – Director Marketing EY Romania, Dumitru Ion – CEO Kompass România, precum si un reprezentant al Allianz-Tiriac Asigurari.

Înregistrarea pentru participare și programul complet  al evenimentului sunt disponibile pe site-ul http://evenimente.doingbusiness.ro/event/36

Citit 1859 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2015 21:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.