LOTERIA BONURILOR FISCALE/ Duminică, o nouă extragere

LOTERIA BONURILOR FISCALE/ Duminică, o nouă extragere
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise în perioada 1 - 30 septembrie va fi organizată duminică, 18 octombrie, de la ora 17,20, în studioul TV al Loteriei Române, iar dacă vor fi mai mult de 100 de câştigători va avea loc o nouă extragere ulterior.

Fondul de premiere rămâne de un milion de lei, care se va împărţi la maxim 100 de câştigători.

În prima etapă a extragerii de duminică va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, iar în a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a plătit miercuri, 14 octombrie, premiile acordate după extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise în iunie, cei patru câştigători primind câte 210.096 lei (250.000 brut). Câştigătorii sunt din Bucureşti, Timiş, Prahova şi Bacău. La extragere au fost desemnate câştigătoare bonurile cu valori de 509 lei emise la 1 iunie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

Pentru extragerea din 16 august, aferentă bonurilor din iuliem au fost depuse 15 cereri de revendicare în termenul de 30 de zile, iar pentru cea organizată pe 20 septembrie au fost primite 33 cereri de revendicare până la 15 octombrie.

Citit 1614 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 10:53

1 comentariu

 • postat de crystal
  Duminică, 18 Octombrie 2015 06:24
  95.76.32.***
  in anii '90 luai un bilet la loto si din vreo 5 incercari tot castigai ceva ,acum chiar daca naivii si pensionarii bogati mai cumpara bilete la loto nu se mai castiga nimic decat la sarbatori ,culmea, la paste,de craciun, la boboteaza . E masluit si aranjat totul la loteria romana, pana si extragerea bonurilor fiscale au aranjat-o si pe asta dupa prima oara. O sa ma doara sufletul de bonuri fiscale cand or sa revina loteria bonurilor la cum era prima oara.
  Totul e atins de coruptie si saracie in tara si in galati incat nici vrabia nu mai canta cum trebuie daca nu ii lasi o bancnota pe creanga.
  2 clase bine definite au aparaut, foarte-saracii si foarte-bogatii in romania iar anaf,dna,sri,diicot,etc tot vor dansa pe ritmuri de partid, protejandu-i pe cei cu averi mari ilicite.
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.