Costică Onica s-a pensionat | Continuă schimbările la vârful ANAF Galaţi

Costică Onica s-a pensionat | Continuă schimbările la vârful ANAF Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Odată cu detaşarea la DGRFP Iaşi a fostului director general Eugen Ciorici şi cu pensionarea fostului "executiv" Costică Onica, s-au produs mai multe schimbări la conducerea Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi. Aşa cum "Viaţa liberă" a scris la vremea respectivă, pe postul de director general al DGRFP Galaţi a fost numit Silviu Pripoaie.

În locul acestuia, conducerea Inspecţiei Fiscale a fost preluată de Florin Ciprian Iamandi, fostul şef al AJFP Vrancea. În ceea ce-l priveşte pe Costică Onica (foto, primul din stânga), fostul director general executiv, coordonator pe partea de colectare, acesta s-a pensionat începând cu data de 7 noiembrie.

Funcţia sa a fost preluată de Violeta Dumitrescu Petre, fost şef de serviciu în cadrul AJFP Galaţi. Ordinele de numire pe noile posturi în conducerea Regionalei ANAF cu sediul la Galaţi pentru Florin Ciprian Iamandi şi Violeta Dumitrescu Petre sunt datate, amândouă, cu 14 noiembrie.

Citit 6980 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 11:18

2 comentarii

 • postat de Taranca taranca
  Duminică, 20 Noiembrie 2016 18:07
  82.79.115.***
  Rugam pe domnul Presedinte CJ sa repare drumul pavat cu piatra de rau Plesa-Talasmani din comuna Beresti Meria. Se surpa o portiune de drun langa rapa!
  0
  3
  Raportează
 • postat de Electrica
  Vineri, 18 Noiembrie 2016 13:55
  89.137.225.***
  Pe nesimtitii , astia de la Electrica Galati , cand ii schimbati !!???
  3
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.