TÂRGUL MIERII, până duminică, în Piaţa Centrală

TÂRGUL MIERII, până duminică, în Piaţa Centrală
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La târgul de miere din Piaţa Centrală au venit producători din Galaţi, dar şi tocmai de la Suceava şi chiar din Republica Moldova. Apicultorii şi-au ocupat locurile la tarabe, în hala acoperită de legume-fructe a Pieţei Centrale, şi au expus ce au adus mai bun: diverse sortimente de miere, polen, faguri, păstură, faguri, specialităţi din miere cu fructe şi seminţe şi câte şi mai câte. Cele mai mici preţuri pe care le-am văzut: 20 de lei borcanul mare de miere de rapiţă şi 18 lei borcanul la fel de mare, dar cu miere polifloră. Faguri erau şi cu cinci lei, acelaşi preţ cu un baton de propolis.

Cu mai multe detalii despre ce ne-au spus apicultorii legat de problemele cu care se confruntă şi de perspectivele meseriei lor, revenim în ediţia de luni. O să aflaţi cum să vă alegeţi mierea, pe viitor. O să vă spunem cum se contraface mierea, dar şi în cel fel ar avea apicultorii gălăţeni nevoie de ajutor. Dar până atunci, mergeţi la târg! E deschis până duminică după-amiază.

Citit 3710 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 19:27

1 comentariu

 • postat de Maxim I
  Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 13:02
  86.127.72.***
  Cred ca glumiti cu acest asa zis targ. Dupa cum se vede si in poza (si va cred ca ati incercat sa obtineti un cadru bun) este vorba de cateva tonete pe care oricum nu le ocupa nimeni pentru ca toata activitatea s-a mutat in piata descoperita. Un ziarist bun ar fi remarcat aceasta bataie de joc cu numele de "targ".
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.