good.bee Credit îşi dezvoltă reţeaua la nivel naţional

good.bee Credit îşi dezvoltă reţeaua la nivel naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

good.bee Credit IFN S.A., parte a grupului Erste, una dintre cele mai mari instituţii financiare nebancare de microfinanţare din România, deschide, începând cu luna aprilie 2017, o nouă sucursală în localitatea Dăbuleni, din judeţul Dolj, extinzându-şi astfel reţeaua teritorială naţională la 22 de sucursale.

Deschiderea sucursalei din ”ţinutul lubeniţelor” face parte din planurile de dezvoltare ale companiei. Produsele de finanţare oferite de good.bee Credit sunt adaptate specificului activităţii clienţilor. Aceştia pot beneficia de planuri de rambursare flexibile, stabilite în funcţie de sezonalitatea activităţii, pauze la plata ratelor de până la 9 luni pe an, precum şi alte beneficii, pe care le pot afla vizitând noul sediu din Dăbuleni, strada Victoriei nr. 7.

“Prin deschiderea sucursalei din Dăbuleni, good.bee Credit, urmând valorile şi principiile grupului din care face parte - Erste Group, reuşeşte să fie mai aproape de clienţii săi şi nevoile acestora, susţinând atât iniţiativa privată, cât şi dezvoltarea întregii comunităţi rurale din zonă. Practic, dacă în ultimii ani am finanţat afacerile din Dăbuleni prin sucursala din Craiova, începând cu luna aprilie, prin echipa noastră locală, suntem mai aproape de clienţii noştri, asigurând servicii prompte bazate pe o încredere reciprocă mai mare, consolidând astfel colaborarea dintre good.bee Credit şi toate categoriile de afaceri mici - producători agricoli“, a declarat Oleg Moraru, CEO good.bee Credit IFN SA.

good.bee Credit IFN SA este o  Instituţie Financiară Nebancară înscrisă în Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, înfiinţată în 2009 având că obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de bună calitate, punând la dispoziţie celor care au afaceri în derulare, dar care îşi doresc să le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea şanselor de reuşită.

Ca linie generală de abordare, good.bee Credit IFN SA ţinteşte cu precădere clienţii care se încadrează în profilul micului producător din zona rurală (Producător Agricol, Întreprindere Individuală, Întreprindere Familială, PFA, SRL etc)  dornici să îşi dezvolte în mod continuu activitatea pe care o desfăşoară.

P

Citit 983 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2017 16:10