Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un nou apel de proiecte POR va fi deschis în perioada 28 august - 28 decembrie, pentru investiţii în domeniul infrastructurii rutiere, în cele 12 judeţe riverane Dunării, printre care şi Galaţiul, informează Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Est. Bugetul alocat este de 229,55 de milioane de euro, din care 199,10 milioane de euro provin din Fondul European de Dezvoltare Regională, iar 30,45 de milioane de euro reprezintă cofinanţarea de la bugetul de stat şi cuprinde inclusiv supracontractarea de 50 la sută din alocarea iniţială, precum şi rezerva de performanţă.
Versiunea finală a Ghidului Solicitantului a fost aprobată pe 31 iulie şi este disponibilă pe site-ul inforegio.ro. Vor fi finanţate activităţi de modernizare a infrastructurii rutiere - drumuri judeţene. Sunt eligibile unităţile administrativ-teritoriale judeţene (CJ-uri) situate în aria eligibilă, singure sau în parteneriat. Valoarea minimă eligibilă este de un milion de euro, iar cea maximă de 30 de milioane de euro. Dacă un proiect se realizează în parteneriat între mai multe judeţe, valoarea maximă eligibilă creşte la 40 milioane euro.
Depunerea cererilor de finanţare se face utilizând aplicaţia electronică MySMIS, începând cu 28 august, ora 15.00, şi până la 28 decembrie, ora 15.00.        

Citit 481 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2017 20:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.