Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Consiliul Concurenţei a amendat companiile Intrarom şi Siveco România, care activează pe piaţa IT, cu aproximativ opt milioane de lei (1,75 milioane euro), pentru trucarea unei proceduri de achiziţie publică organizată de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, în anul 2008, pentru atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere şi dezvoltare a sistemului informatic, cu o valoare estimată de 12 milioane euro, fără TVA. Intrarom a primit o amendă de 2,125 milioane lei, iar Siveco - 5,883 milioane.
În cadrul investigaţiei, Consiliul Concurenţei a obținut dovezi privind înțelegerea dintre cele două companii, respectiv Intrarom să participe doar formal, pentru a asigura numărul de participanţi la licitaţie, fără însă a concura în mod real cu Siveco România, precizează un comunicat postat pe site-ul instituţiei.
Investigaţia a fost declanşată pe baza unor informaţii furnizate de Curtea de Conturi a României.        

Citit 733 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2017 20:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.