Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
5 comentarii

"Primăria municipiului Galaţi nu-şi poate gândi un contract propriu unde să nu fie ciuca bătăilor?!", izbucnea, revoltat, primarul Ionuţ Pucheanu, în plenul unei şedinţe de Consiliu Local, la finele anului trecut. Până la contracte, însă, avem parte de caiete de sarcini în care administraţia locală ajunge ciuca erorilor. Strada Traian, lărgită şi modernizată, poartă şi acum urmele flexului cu care asfaltul nou-nouţ a fost tăiat fără milă, la doar patru zile de la inaugurare, pentru a fi montate nişte componente ale sistemului inteligent de management al traficului. Vai de inteligenţa sistemului, ar spune şoferii, dar nu despre asta e vorba! Vinovat pentru spargerea străzii nu a fost cel care a spart carosabilul, ci cel care i-a ordonat să facă asta. Pe scurt, un Dorel de la Primărie, cu misiune de şef de şantier!

Pentru că, mai nou, Dorel nu mai dă cu târnăcopul, ci cu pixul! Pe documente importante, pe bani publici. De pildă pe un contract de concesionare a întregului Parc Industrial, taman după ce primarul găsise un investitor american interesat de terenul respectiv! Şi, în loc de investiţii generatoare de locuri de muncă, ne-am ales cu două procese şi o grămadă de timp pierdut!

Tot un Dorel a decis să schimbe denumirea unei străzi fără să-i întrebe pe locatari, lăudându-se că artera va reveni la numele ei istoric! Iar după ce i-a băgat pe oameni în toate spaimele, a descoperit că a greşit strada, că de fapt era vorba de o alta, aflată ceva mai încolo!

Tot un Dorel a încurcat documentele şi a anulat a doua oară o licitaţie de milioane de lei pentru modernizarea unei artere importante, obligând toată administraţia locală s-o ia de la capăt cu documentele.

Cel mai probabil, tot un Dorel a scris şi caietul de sarcini al achiziţiei publice pentru închirierea a 16 purificatoare de apă şi a transformat bietul H2O care ne curge tuturor la chiuvete într-un veritabil pericol public!

De fapt, adevăratul pericol public este Dorel, devenit funcţionar public la Primăria Galaţi. Acolo unde primarul Ionuţ Pucheanu declara deunăzi, într-o emisiune tv, "voi face atât de multe schimbări şi voi schimba atât de multe rotiţe câte e nevoie ca la un moment dat să ajungem la un motor funcţional". S-o vedem şi pe-asta! Între noi fie vorba, la câţi Dorei lucrează ca funcţionari publici, ar cam trebui schimbat întregul motor...

Citit 1736 ori Ultima modificare Vineri, 19 Ianuarie 2018 18:28

5 comentarii

 • postat de Iancu Jianul Duminică, 21 Ianuarie 2018 22:26 5.13.249.*** Link la comentariu
  0
  1

  Care oras? Asta-i catun. Ieri ma cert cu un vecin tembel plodurile sar in sus, tropaie, urla nu tipa... casa-s cormutele!
  Pai daca-s copii! Copii sunt oglinda parintilor deregula in minus sau egal, in plus doar daca au ceva in creier si mai si privesc in jur si culeg ce e bine! Suntem un popor lasamas te las, ne dam zmei la volan bieti, aruncam pisica in ograda vecinului suntem LASI si pasivi! Spre ghinionul meu nu m-am nascut nesimtit! Mare pacat... cel putin pentru acest oras... cu o calitate la rang de elita... meltenismul! Astept sa trec semaforul, e verde si cornutele fac dreapta si nu-mi dau prioritate... si se duce culoare sunt 1-2 grade, sacose in maini! Frumos... etc etc
  Ar trebui ori fortat sa fim reeducati ori sa ne spele cumva majoritatea creierele si sa ne reprogrameze ca pe nemti,,, sau japonezi, danezi. Ne ducem la fund ca natie... iar catunul vazand cu ochii: de inchiriar, de vanzare, pacanele, farmacii, cofetarii... si fastfooduri. Superb mai mare dragul sa plec vazand cu ochii!

  Raportează
 • postat de EXISTA ANTIDOT PENTRU DORELI? Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 17:09 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  4

  Valeu, mi-e teama ca anul asta cica modernizeaza strazile si ce mai est prin imprejur, incepnd de la Spicu, pana spre Trei Star!
  Pai daca lucreaza cel mult un Dorel pe acest traseu, m-a terminat cu praful, ca, si asa, acum saraca nevasta-mea sterge geamurile si a doua zi daca mai si ploua putin, sunt murdare la loc, dar cand vor functiona dorelii cu picamarele!

  Mai ales doreli de la Ecosal...

  Nu, nu cred ca mai este de locuit in acest oras!

  Raportează
 • postat de Rosa Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 11:26 193.15.16.*** Link la comentariu
  0
  12

  Da, da...S-o vedem si pe asta anul acesta. S-o vedem cum o va rostogoli tocmai "functionarul prim, intaiul functionar al orasului" si anume domnu' primar Pucheanu care o va lalai tot anul 2018, lamentandu-se si nefacand nimic bun, neschimband nimic in bine prin cartierele noastre el fofilindu-se si eschivandu-se.
  S-o vedem si pe asta, lamentarea "functionarului prim" al orasului, junele Pucheanu care desi lumea i-a zis de nenumarate ori sa ia draq odata masuri si sa ne curete cartierele de dughene si cosmelii el tace si rage.

  Si anul asta va fi tot un an de rahat pentru cartierele in care traim fiindca tocmai incompetentul si fariseul asta nu face nimic pentru modernizarea cartierelor noastre. Din pacate. El prim functionarul orasului, el intaiul functionar al ograzii numita Galati pastreaza miseleste "gunoiul", "mizeria" prin oras si apoi vorbeste de bataia de joc a altora, numai de bataia de joc practicata de el nu vorbeste.

  Si el Pucheanu vorbeste de problema a 16 purificatoare de apă şi a transformat bietul H2O care ne curge tuturor la chiuvete într-un veritabil pericol public! DAR DOMNUL PRIMAR PROBLEMA nu vorbeste si despre CEILALTI CETATENI care sunt CIUCA BATAILOR DANSULUI, dumnealui "transformand" si mentinand BIETUL O2 CARE NE CURGE NOUA TUTUROR (COPII SI ADULTI DEOPOTRIVA) PRIN PLAMANI, PRIN VENE INTR-UN VERITABIL PERICOL PUBLIC, PERICOL PENTRU SANATATEA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI.

  De HAZARDUL pastorit si ocrotit/protejat de dansul nu vorbeste nu-i asa? El vorbeste doar de marlania altora nu-i asa? Va rog sa-i transmiteti aceste randuri primarului FARISEU(Om ipocrit, fățarnic, prefăcut.).

  V-am scris definitia ca sa ca sa o intelegeti domnu' primar si poate veti intelege odata ca si NOI CEILALTI suntem CIUCA BATAILOR dumneavoastra si a "sistemului inteligent de management" a dumneavoastra CARE NU PRICEPETI ca noi ceilalti nadajduim sa va treziti naibii odata mai repede si sa ne curatati cartierele de duhene si cosmelii, pentru ca si noi ceilalti sa putem RESPIRA AERUL CURAT AL UNOR CARTIERE, AL CARTIERELOR NOASTRE MODERNE, MODERNIZATE...SI NU PLINE DE COSMELII SI DUGHENE PE CARE NUMAI DUMNEATA SI COCALARII LE NUMITI ILEGAL "GARAJE".

  IPOCRITULE.

  Dumneata domnule primar vorbesti de faptul ca "Primaria municipiului Galati" e ciuca batailor altora? Dar nu vorbesti de faptul ca galatenii, cetatenii acestui oras care tot asteapta sa te trezesti si sa ne cureti cartierele de cosmelii, dughene si cazemate mizerabile de "garaje" sunt ciuca batailor tale si a ignorantei dumitale, care tot ignori cerintele galatenilor in a ne curata si a ne aerisi cartierele prin demolarea tuturor CAZEMATELOR, DUGHENELOR, COSMELIILOR, BUNCARELOR si MAI ALES A... BECIURILOR (ILEGALE) UNDE PASTRATORII DE GUNOAIE SI-AU DOSIT TOATE RAHATURILE SI TOATE MIZERIILE, GUNOAIELE IN ACELE BUNCARE NUMITE DOAR DE VOI "GARAJE".

  Ne-am saturat, ipocritule sa ignori strigatele noastre, a galatenilor care-ti cer sa DEMOLEZI odata TOATE cazematele, buncarele, dughenele de asa-zise "GARAJE".

  Pentru tine impostorule BUNCARELE NUMITE FALS "GARAJE" au ajuns o TRADITIE ce "merita" pastrate. "Merite deosebite" in pastrarea si ocrotirea gunoaielor, dughenelor, mizeriei. Mars ma ipocritule. Galatenii care asteapta de la tine sa faci curatenie prin cartiere, DEMOLAND BUNCARELE, CAZEMATELE, aceia care rabda si asteapta sa te trezesti dumneata la realitate, aceia sunt CIUCA BATAILOR TALE, DOMN PRIMAR. Dumneata insuti esti un Dorel pentru Galati, care bagi capul in pamant precum strutul si te faci ca nu auzi cand galatenii striga si iti cer sa le cureti cartierele DEMOLAND acele BUNCARE, CAZEMATE.

  Daca nu ma insel chiar si domnul Remus Basalic a scris DE CURAND despre sufocarea strazilor si a aleilor, SUFOCAREA cartierelor care genereaza conflicte in toata regula intre oamenii DISPERATI care vor CURATAREA CARTIERELOR LOR PRIN DEMOLAREA TUTUROR BUNCARELOR SI CAZEMATELOR construite de Durbaca si CEI CARE SI-AU CONSTRUIT ILEGAL BUNCARE SI CAZEMATE HIDOASE PESTE TOATE TROTUARELE SI PESTE TOATE SPATIILE VERZI.

  Iar Pucheanu tace.

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 10:03 5.13.249.*** Link la comentariu
  0
  13

  Scrieti si numele dorelului sa stim si noi in fata cui ne face cruce sau il coboram repede de acolo!
  Tot veni vorba de dorei, in tarile reci trasesem 5 cabluri de alimentare de 70-80m se toarna shapa peste ele, izolatie, gresie cu tot tacamul. Vin cei de la ventilatie drept in cabluri dau doua gauri cu, carota... pune-te si tragele prin tavanul fals... crima si pedeapsa! Dorei sunt peste tot, daca nu ai o imagine per-ansamblu a unei lucrari poti sa fi si Tutankamoon... degeaba! Un sef cu memorie de elefant, intuitie si o citire de caracter extraterestra nu face doi bani!
  Sa nu uitam doreii care mimeaza ca ne conduc... au sters pe jos cu interesele tarii doar sa se vada ala insignifiant cat o amiba cu o cotzofata in frunte! Halal oameni, halal tara!

  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 08:04 92.86.51.*** Link la comentariu
  0
  10

  Intrebare la Radio Erevan : "câţi Dorei lucrează ca funcţionari publici in mun. Galati"?

  Radio Erevan : unul singur, Ionut - Ionel cu sufix diminutival - nu-l chema Dorel!

  ... corect, a nu se apela cu Dorel!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.