Ipocrizia nu salvează România!

Evaluaţi acest articol
(34 voturi)
10 comentarii

Suntem ţara care organizează un referendum ca să legiferăm ceva ce deja există trecut negru pe alb în Constituţie, ceva inutil, probabil o diversiune care să ne distragă de la problemele noastre mult mai grele. 100 de milioane de lei ne costă această inutilitate, adică peste 20 de milioane de euro, bani aruncaţi pe fereastră. În loc să fie alocaţi printr-un program special copiilor buni de la ţară, care nu-şi permit să meargă la liceu, sau pentru medicamentele unor bolnavi, care mor cu zile, sau chiar şi pentru câteva zeci de kilometri de şosele. Că la capitolul ăsta se vede cu ochiul liber că stăm cel mai prost din Europa. Dar avem altele la care excelăm. Bunăoară, suntem pe locul întâi când vine vorba de minore care nasc copii, dar aceste statistici sunt ascunse, că nu dau bine în ochii lumii. Dacă nu vorbim despre ele, ne imaginăm, probabil, că nici nu există. În schimb, nu ne dorim educaţie sexuală la şcoală, pentru că nu se cade să le vorbeşti copiilor despre sex. Nici acasă copiilor nu li se spun prea multe, ca şi cum motivul pentru care suntem cu toţii pe lumea asta ar fi ceva ruşinos, nu ceva în firea lucrurilor. Dintr-o pudoare prost înţeleasă, preferăm să ascundem consecinţele, le măturăm ca pe gunoi sub preş, în loc să alegem să tratăm problema acolo unde doare. Aşa şi cu referendumul ăsta. La modul cel mai ipocrit, politicienii mor, săracii, de grija familiei tradiţionale! Dar nu se omoară să le ofere familiilor un trai decent, educaţie de calitate copiilor, servicii sanitare eficiente, locuri de muncă suficiente, ca să nu mai fie nevoiţi părinţii să meargă la muncă în străinătate. Suntem îndemnaţi la toate colţurile să ne facem griji pentru ceea ce spunem copiilor, dacă văd două fete mângâindu-se pe stradă. Dar obligaţi să privim admirativ dive politice şi penale, apărute despuiate pe copertă de revistă şi amantlâcurile din Parlament. Homosexualitatea ni se prezintă ca fiind cel mai depravat lucru, dar ce te faci cu hoţia, incultura, minciuna, grosolănia, mârlănia, duse până la dezumanizare, pe care le deţin din belşug cei cocoţaţi în jilţurile ţării, din care-şi permit să-i judece pe alţii, pentru că au timp de pierdut aiurea. Nu şi grijă pentru familii.

Citit 1596 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2018 18:06

10 comentarii

 • postat de Legile actuale Miercuri, 19 Septembrie 2018 22:20 86.125.62.*** Link la comentariu
  1
  1

  Constitutia Romaniei
  Art. 48. Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi.
  Noul Cod Civil
  Art 258. (4) In sensul prezentului cod, prin soti se intelege barbatul si femeia uniti prin casatorie.
  Art 259. (1) Căsătoria este uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie, incheiata in conditiile legii.

  Raportează
 • postat de power of many Miercuri, 19 Septembrie 2018 13:57 89.136.2.*** Link la comentariu
  3
  4

  Referendumul din 2012 ca sa fie demis basescu (lovitura de stat) a fost fraudat de ponta si asociatii . Mickey mouse a avut si dosar pentru fraudarea acelui referendum. Vor frauda si pe asta lipitorile rosii.
  Fiind un subiect sensibil, se va baga si biserica pe felie si cum B.O.R lucreaza mana in mana cu guvernul , deja vad rezultatul referendumului falsificat. Dar nici nu e nevoie sa falsifice rezultatul ca majortatea populatiei traieste la tara iar taranul roman este un ortodox convins si are niste idei fixe ca si pensionarii, sedimentate pe creier din perioada comunista....adica mentalitate depasita.
  Germania face pasi noi in privinta acestui subiect dar e o democratie instarita si stabila pe cand Romania e o abureala de democratie. Abia peste vreo 200 de ani cand romania o sa devina o colonie de imigranti atunci o sa apara drepturi cand aia vor avea mai mult curaj sa iasa in strada sa si le ceara .
  Si nu va mai speriati ca babele comuniste la colt de strada ca nu or sa va invadeze homosexualii,nu vine sfarsitul lumii, vor fi cateva cazuri declarate din cauza culturii noastre/asezarii geografice/religiei/doctrinelor vechi/etc ,doar cateva, dar e corect sa aiba drepturi, sa nu fie discriminati. Oricum drepturile in romania sunt doar pe hartie, incepand de la cele pentru puscariasi si terminand cu invalizii din scaune cu rotile sau bolnavii de cancer si sida...Oricum cine este lesbi sau gay convins tot nu o sa se laude ,nu o sa se faca coada la starea civila pentru casatorii si vor continua sa traiasca impreuna pe ascuns daca are pe cineva pentru ca asta-i romania,.fara drepturi si libertati de exprimare.. odata ce se duce la starea civila pentru asta isi risca locul de munca, prieteni, etc,.. Lesbi sau gay s-ar putea fie deja chiar profesoara voastra sau seful vostru ori colegul vostru de la serviciu sau un prezentator de stiri sau chiar preotul din sat... sau macar sa aiba un fetish, fara ca voi sa stiti dar ascunde lucrul asta si o va face toata viata in romania. Din cauza indoctrinarii religioase cu japca la romani de mici, ca la musulmani, nici macar nu se poate face educatie sexuala a populatiei iar reclamele la prezervativ abia au aparut la tv de cativa ani care ii numeri pe degetele de la o mana, si asta probabil mai mult la indemnul UE.
  Asa ca babutzele indoctrinate, sa nu mai faca kaka pe ele de pomana ca miroase :)
  Romania inca nu e pregatita pentru acest pas , pentru un astfel de referendum, pentru ca educarea populatiei pe aceste subiecte este aproape 0 si votul va fi mai mult dupa ureche. E o ocazie buna pentru lacustele pesediste lansata de ei la foamea de bani pe care o au, sa mai sifoneze bani de la buget.. Cu banii astia se putea ridica un spital sau construi o autostrada sau macar un drum express.

  Raportează
 • postat de galateanca Miercuri, 19 Septembrie 2018 09:23 5.13.168.*** Link la comentariu
  12
  21

  Un articol adevarat. Doamna Roxana Artene Penciu aveti perfecta dreptate, intr-adevar sunt atat de multe probleme de rezolvat in tara asta incat nu incetez sa ma mir de cat de usor de manipulat sunt unii chiar dintre cei care-si duc zilele de azi pe maine si n-au ce pune pe masa. Spalati pe creier de niste farisei. Cand vor politicienii, in functie de interese, se tine cont de referendum cand nu vor, nu. S-a mai auzit ceva de Referendumul privind reducerea nr. de parlamantari la 300 si o singura camera ? Intr-un dispret total fata de votul masiv al populatiei nici n-a fost luat in considerare ba din contra a crescut nr. parlamentarilor. Si atunci, nu este o bataie de joc, o irosire a banului public dupa bunul plac al unora ?

  Raportează
 • postat de atamanu Miercuri, 19 Septembrie 2018 09:15 5.13.208.*** Link la comentariu
  12
  17

  Pitencatropul roman ( cel caruia i se adreseaza acest simulacru de referendum ) scuipa pe imaginea lui Freddie Mercury dar il idolarizeaza pe Gutza si Salam....De aceea romania are ca premier pe Vasilica, iar Croatia ca presedinte pe Kolinda. Si nici macar nu sunt "mandri ca sunt Croati "

  Raportează
 • postat de Sandu Miercuri, 19 Septembrie 2018 08:58 90.95.63.*** Link la comentariu
  14
  11

  Unde putem citi asa negru pe alb ca familia este compusa numai de un barbat si o femeie.Eu nu am vazut asa ceva.In fond cei care nu sustin acest lucru si propaga alte idei sa faca si ei un referendum sa vedem si noi cam cum stam .B.O.R. care a initiat strangerea de semnaturi si sunt peste 3 milioane a facut oare un lucru rau si trebuie pusa la zid.Ipocrizie mi se pare , ca cei care din motive politice sunt in stare sa conteste acest referendum desi familia lor este formata asa cum chiar natura o cere,sau poate oare ma insel.

  Raportează
 • postat de cristi Miercuri, 19 Septembrie 2018 08:51 5.13.156.*** Link la comentariu
  3
  17

  Întrebare: DE CE TREBUIE SĂ MAI ÎNSCRIEM ȘI ÎN CONSTITUTIE „ CĂSĂTORIA ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE”, DACĂ ESTE PREVĂZUTĂ DE CODUL CIVIL?

  Răspuns: CA SĂ NU O PIERDEM CA FRANCEZII!

  Cât sunt francezii de revoluționari, cât de repede ies în stradă, câte sute de manifestații de protest împotriva legalizării căsătoriilor homosexuale au organizat „La Manif pour tous” și alte zeci, sute de organizații, câte milioane de participanti au ieșit în stradă (au fost și peste 1 000 000 sau 1 400 000 protestatari la o singură manifestație în Paris),cu tot sprijinul organizațiilor catolice, tot nu au reușit să oprească legalizarea căsătoriilor homosexuale.
  „Eram două milioane de oameni veniți din toată Franța în Paris, am înconjurat clădirea Adunării Naționale, am umplut străzile din jur, am protestat ore întregi, și toți ne-au ignorat. Presa mințea, că suntem mult mai puțini și transmiteau imagini numai din locuri unde nu se vedea mulțimea, Hollande mințea, că sunt protestatari puțini și multi susținători, parlametarii ne priveau de la ferestre și votau împotriva noastră, pentru drepturile homosexualilor” mi-a povestit o doamnă profesoară de origine română, născută și crescută in Franța, susținătoare activă a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie și a dreptului copilului la mamă și tată. Venise de la Rouen, unde locuia, la Paris pentru proteste.
  „Legalizarea căsătorieii între homosexuali a fost adoptată de Adunarea Națională, camera decisivă, la o diferență de 106 voturi, cu 331 de voturi "pentru" în timp ce "împotrivă" s-au înregistrat 225 de voturi. Legea a fost susținută de Partidul Socialist. Votul a avut loc la scurt timp după ce au avut loc proteste chiar in clădirea Adunării Naționale.
  "Scoateti-i pe acesti dusmani ai democratiei din Parlament", a ordonat Presedintele Adunarii Naționale. De asemenea, pe străzile din jurul cladirii erau adunati sute de mii de protestatari.” (preluare fargment relatare din presă)
  Astfel cu toate protestele intensificate în perioada ianuarie-aprilie Legea drepturilor homosexualilor la căsătorie a trecut apoi de Senat și de votul plenului legislativ in fi-nal, în la 24 aprilie 2013. Și în aceeași lege au mai acordat două drepturi importante homosexualilor și au lovit si mai mult familia naturală și copilul.
  • S-a acordat dreptul tuturor de a avea copii, asta însemnând pentru homose-xuali dreptul la adopție și dreptul la „fabricarea ” copiilor, cu fertilizări diverse și mame purtătoare surogat.
  • S-a hotărât renunțarea la termenii de mamă și tată, pentru a nu-i discrimina pe homosexuali și introducerea termenilor „părinte 1” și „părinte 2” în toate actele de stare civilă.

  Astfel familia naturală a fost spulberată: copilul a devenit din scopul căsătoriei, al familiei, o marfă, un obiect tranzacționat, iar părinții și-au pierdut statutul juridic și social. Filiația, legătura naturală între părinți și copii, a fost juridic ruptă.
  S-a spus că aproximativ 1000 de amendamente legislative privitoare al familie, căsătorie, părinți, copii, au fost modificate sau abrogate.

  Întrebarea este: dacă ar fi avut definiția căsătoriei între un bărbat și o femeie proteja-tă în Constituție și ar fi fost nevoie de referendum național pentru a o modifica, mai pierdeau francezii familia naturală?
  Teodora Mîndru

  Raportează
 • postat de HAHAHA Miercuri, 19 Septembrie 2018 08:21 194.105.20.*** Link la comentariu
  7
  7

  Pentru ca cei ce conduc - POT, iar ceilalti doar LING !!!

  Raportează
 • postat de Leon Miercuri, 19 Septembrie 2018 08:09 89.122.193.*** Link la comentariu
  8
  14

  Pentru ziarista: iti dau 100 de milioane de lei dacă găsești articolul din Constituție unde scrie "negru pe alb" ceea ce doresc inițiatorii referendumului.
  Doresc sa imi aratati exact articolul din Constituție.

  Raportează
 • postat de Angela Miercuri, 19 Septembrie 2018 06:53 100.117.28.*** Link la comentariu
  7
  17

  Ne indepartam pe zi ce trece de lumea civilizata . Inventam teme ridicole si false in loc sa informam si sa educam corect tinerii si sa le insuflam dorinta pentru cuoastere. cercetare stiinta . Dezvoltand inteligenta la un individ il faci sa isi aleaga singur drumul corect in viata si nu cu dogme religioase sau cu subiecte de acest fel. Oare cand vom avea niste decidenti care sa ne duca in viitor si nu in trecut . Dar acestia vor trebui alesi din randul elitelor cu un grad de pregatire si inteligenta ridicate.

  Raportează
 • postat de Florin Miercuri, 19 Septembrie 2018 06:27 173.206.85.*** Link la comentariu
  18
  11

  Negru pe alb - dezinformați, mai citiți Constituția și apoi mai vorbim. În cel mai fericit caz confundați Constituția României cu Codul Civil!!!!! Însă, din felul în care argumentanți opinia dvs personală, reiese clar o rea voință.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.