Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
3 comentarii

Vom avea un sfârşit de săptămână de pomină, în care ni se vor lungi urechile, aşteptând să vedem care va fi scorul meciului şi războiului nervilor dintre Dragnea şi Grindeanu. Adus de mânuţă de şeful său de partid, cu eticheta de "marionetă" lipită de el din start, Sorin Grindeanu, cel docil şi mai tăcut chiar şi decât însuşi preşedintele Klaus Iohannis, a pus dintr-odată frână, ca un catâr încăpăţânat, aruncându-l pe Dragnea din cârcă, cu tot cu frâiele cu care-l strunea. Mototolul şi mutul de Grindeanu a prins dintr-odată glas, şi ce glas! Dar ce discurs coerent şi hotărât! O surpriză plăcută, e drept, pentru toţi românii care-l luaseră la ochi drept omul de manevră al "tătucului" Dragnea. Grindeanu pare să se fi transformat într-un soi de erou naţional, care refuză să repună pe rol celebra Ordonanţă 13, pe care a înghiţit-o pe nemestecate în ianuarie. Cu alte cuvinte, şi-a atras cumva acum simpatia poporului, care a protestat în stradă împotriva actului normativ care stabilea un prag uriaş pentru abuzul în serviciu. Şi totuşi, ce-l mână pe premier în luptă? Că parcă nu ne vine să ne îmbătăm cu apă rece să-l credem că s-a transformat într-un Don Quijote pornit la luptă cu corupţia din Guvern! Grindeanu are, cu siguranţă, propriile calcule de carieră politică şi mai ştie că zilele de libertate ale lui Dragnea sunt numărate. Teoria că Dragnea urmăreşte să stârpească doar un pol de putere concurent în PSD, din dorinţa de a-şi reconfirma autoritatea zdruncinată de lider absolut, este numai parţial valabilă. La ce i-ar mai folosi reconfirmarea autorităţii interne în partid, dacă va ajunge în închisoare? Dragnea a împins gluma, umilinţa şi baroniada la un nivel greu de suportat chiar şi de către membrii propriului partid. Sunt unii cărora Dragnea le-a dat peste bot, trecându-i în umbra partidului, lăsându-i fără un uger mare şi gras de supt din fondurile publice. Profitând de slăbiciunile fiecăruia, ambiţiile politice ale unuia şi despotismul şi disperarea celuilalt, aceştia au găsit momentul propice să provoace o busculadă pentru a-şi face reapariţia pe scena politică. Cine vede iţindu-se, pe după umerii lui Grindeanu şi Dragnea, zâmbetul subţire al lui Ponta, să ridice mâna sus!

Citit 2705 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 13:01

3 comentarii

 • postat de uraaaa!!!!!!! Duminică, 18 Iunie 2017 16:35 Link la comentariu
  0
  1

  mi-ar place ca toti psd-istii sa se manince intre ei , pina la ultimul. ultimul psd-ist poate fi comandantul suprem psd. sa ne traiasca.

  Raportează
 • postat de OLGUTA si CARMEN DA Duminică, 18 Iunie 2017 05:12 Link la comentariu
  1
  4

  KIM JONG UN si KIM JONG DOI= dracNEA PENTRU NOI !

  Raportează
 • postat de crystal Sâmbătă, 17 Iunie 2017 16:19 Link la comentariu
  1
  13

  mafioti ,teatre si interese care continua sa sufoce o tara de 27 de ani.
  Un lucru e cert ca lumea nu va sustine nici un lingau (actual sau fost) de ciuma rosie si nimeni nu va pune botul la acest teatru regizat.
  Jocurile Foamei continua.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.