Electori ai FRF, atenţie la predicitibilitate!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

S-a eşuat enervant de lamentabil într-o nouă campanie de calificare la mondialul fotbalistic. Plictisitor de lamentabil, cu acelaşi film prost meci de meci, pe care doar cu eforturi rezişti să-l vezi până la capăt. Iar apoi te tot întrebi unde va ajunge să fie acel capăt, cât de jos!

Tunurile sunt puse acum, deloc nemotivat, pe selecţionerul Daum. N-are cum să fie altfel, de vreme ce ne ameninţa că „vom ataca chiar şi când nu avem mingea”, iar în practică, în Muntenegru spre exemplu, au fost ZERO ocazii de gol. Lista mea acuzatoare are în frunte discursul, unul cuceritor la început, măcar părea a fi un bun motivator. Dar tocmai aici şi-a dat cu cei mai mulţi muci în mustaţă, repetâd că aştia ne sunt jucătorii, nu sunt de ajuns de buni şi de aia să nu avem prea mari pretenţii. O gafă pe care nu are voie să o facă nici un antrenor de pe planetă. Ţine de „abc”-ul acestei profesii să nu-i transmiţi vreodată sportivului tău că e lipsit de valoare, pentru că din acel moment nu mai poate avea vreodată încredere în tine. Iar ieşirile publice ale căpitanului Chiricheş, deseori cu săgeţi spre Daum, demonstrează clar că germanul a pierdut vestiarul de mult.

Dincolo de Daum, buboiul cangrenos pute rău dinspre conducerea FRF, unde grija e bătaia pe maşina de serviciu, care are cutie automată. Viitorul e sumbru, s-a vorbit în draci în mandatul „predictibilităţii” lui Burleanu despre grija şi atenţia acordată juniorilor, dar în realitate e jale. Tăbârcă, coordonatorul loturilor de juniori, e criticat de mulţi dintre selecţionerii acestora, de înţeles când cere să nu li se mai vorbească puştilor cu „încălzire”, ci cu "activare neuromusculară". Medicul de la un astfel de lot adună de la zece deplasări în sus la care nu şi-a primit diurna. Singurului antrenor ce are calificare reuşită nu i se prelungeşte contractul, iar majorităţii fără rezultate, da. În teritoriu, antrenorilor federali zonali li se dă doar 500-600 de lei pe lună, iar din cheltuielile cu deplasările în localităţile arondate, pentru a descoperi şi urmări copii cu potenţial, nu le este decontat nimic!

Aceste rânduri sunt adresate în special celor din judeţ, care vor vota la următoarele alegeri de la FRF, cu speranţa că nu vor fi uitate până atunci din motive ce ţin de mita sub formă de prezenţă pe lista de observatori, cu baremurile de rigoare. Că le pasă în primul rând de fotbal, altfel vom căuta capătul pe sub fundul Dunării, iar tunel încă nu avem.

Citit 1443 ori Ultima modificare Marți, 05 Septembrie 2017 18:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.