Elena Andrieş s-a căsătorit şi va fi mamă. Carieră suspendată

Elena Andrieş s-a căsătorit şi va fi mamă. Carieră suspendată
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Elena Andrieş, multiplă campioană europeană şi medaliată cu bronz la Campionatul Mondial, a devenit de sâmbătă doamna Elena Năstase, căsătorindu-se cu Cristian Năstase. Povestea lor de iubire a început în urmă cu şapte ani ani şi urmează să aibă un nou moment fericit, Elena şi Cristi aşteptând peste câteva luni să devină părinţi.

Totul a fost o surpriză şi pentru cei din conducerea Federaţiei Române de Haltere, care o aşteptau pe Elena să intre în cantonament în perspectiva calificărilor pentru Jocurile Olimpice. Multipla campioană este însărcinată şi aşteaptă să devină mama unui băieţel. „Prima dată ne-au spus că este fetiţă, dar la ultimul control am aflat că o să avem un băieţel”, ne-a mărturisit fericită cea care de sâmbătă are un nou nume de familie, Năstase.

Frumoasa lor poveste de dragoste a început în urmă cu şapte ani, când Cristi a îndrăznit primul sărut la o petrecere de revelion. Într-o joacă pe o reţea de socializare, Elena (26 de ani va împlini în septembrie) a spus despre Cristi (30 de ani) că în relaţia lor el sforăie cel mai mult şi este încăpăţânatul familiei. În rest, mărturisea că ea este mai amuzantă, mai sensibilă şi mai organizată, găteşte mai bine şi totodată mănâncă mai mult, dar şi că ea este mai geloasă, mai stresată, vorbeşte, se plânge şi cheltuieşte mai mult, iar „amândoi” sunt afectuoși şi serioși.

Elena Năstase are în palmares medalii la aproape toate marile competiţii internaţionale pe vremea junioratului, iar la seniori a fost triplă campioană europeană în 2018, la fel şi în 2019, performanţe anunţate de bronzul din 2017. La Campionatul Mondial, apogeul îl reprezintă două medalii de bronz la ediţia din 2018, primite în acest an după descalificarea a două sportive din Thailanda. La Mondialul din 2017 ocupase un loc cinci şi două locuri şase.

Despre cariera sportivă, Elena Năstase ne-a spus că se va gândi la reluarea activităţii după ce va deveni mămică.

Foto: Elena şi Cristian Năstase, la câteva minute după ce au devenit oficial o familie / Momentul triumfului din 2018, când a devenit triplă campioană europeană
Citit 5085 ori Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2020 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.