CATEDRA | Ziua porţilor deschise la Şcoala "Gheorghe Munteanu"

CATEDRA | Ziua porţilor deschise la Şcoala "Gheorghe Munteanu"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şcoala Gimnazială "Gheorghe Munteanu" şi-a deschis larg porţile, pentru a-i întâmpina pe preşcolarii de la grădiniţele din zonă. De Ziua porţilor deschise ne-au vizitat prichindeii de la Grădiniţa "Camil Ressu", Grădiniţa "Croitoraşul cel Viteaz" şi Grădiniţa "Otilia Cazimir".

Emoţiile şi timiditatea au părăsit repede feţele curioase ale viitorilor şcolari, odată cu începerea activităţilor. Programul artistic pregătit de colectivul de cadre didactice al Şcolii "Gh. Munteanu" a avut un succes răsunător. Pătrunzând în lumea carnavalului, cu ajutorul unei expoziţii de măşti confecţionate de elevii ciclului primar, invitaţii au dansat pe ritm de vals şi menuet, au râs în hohote la piesa de teatru "Domnul Goe" şi au cântat împreună cu cei mari.

La plecare, fiecare preşcolar a primit câte o mască realizată de elevii şcolii, un pliant cu informaţii necesare înscrierii şi baloane colorate.

Pentru anul şcolar 2018-2019, Şcoala Gimnazială "Gh. Munteanu" are prevăzut în planul de şcolarizare două clase pregătitoare. Conform calendarului Ministerului Educaţiei Naţionale, înscrierile elevilor vor avea lor în perioada 8-26 martie într-o primă etapă, urmând ca etapa a doua să se desfăşoare între 12 şi 18 aprilie. Cererea de înscriere se poate completa online sau la secretariatul unităţii de învăţământ la care părintele doreşte să îşi înscrie copilul. Ziua porţilor deschise va fi organizată şi în perioada 1-12 martie, iar părinţii vor putea vizita spaţiile şcolare şi vor discuta cu cadrele didactice.

Citit 2433 ori Ultima modificare Marți, 06 Martie 2018 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.