Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Proba scrisă a concursului de Titularizare va avea loc astăzi, 11 iulie, începând cu ora 10,00, în două centre de examen, la Liceul Tehnologic de Marină şi la Colegiul  Naţional "C. Negri".

Deşi şi-au depus cereri în jur de 670 de candidaţi, doar 616 se vor putea prezenta la examen, deoarece restul nu şi-au  validat înscrierea. Cele mai multe cereri au fost depuse de educatoare - 77, urmate de profesorii de limba şi literatura română - 73 şi de profesorii de educaţie fizică - 60. La matematică sunt 55 de candidaţi, iar la învăţători - 50.

Din nefericire, posturile titularizabile de anul acesta sunt foarte puţine, doar 94. Cele mai multe sunt  la educatoare - 23 şi la învăţătoare - 22. Sunt 14 locuri pentru educaţie fizică, dintre care 11 sunt la pregătire sportivă, cinci la engleză şi şase la muzică instrumentală.

Accesul candidaţilor în săli se va realiza între orele 8,00 şi 9,00, proba va începe la ora 10,00 şi se va termina la ora 14,00. Rezultatele iniţiale se vor afişa pe 17 iulie. Contestaţiile se vor depune în aceeaşi zi, până la ora 21,00, şi pe 18 iulie, până la ora 15,00. Notele finale vor fi făcute publice pe 24 iulie, iar pe 25 iulie va avea loc repartiţia pe posturi.

Citit 1318 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 01:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro