S-a deschis Brad-Engineering, o expoziţie inedită | FOTO
Foto: Iulia Kelt

S-a deschis Brad-Engineering, o expoziţie inedită | FOTO
Gălățenii, invitați să admire creativitatea tinerilor, să cumpere un brad şi să îl doneze
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cea de-a lV–a ediție a concursului „Brad-Engineering”, organizată de Facultatea de Inginerie din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică, și-a deschis porțile. De ieri, cei 17 brazi înscriși în competiție pot fi admirați în spațiul expozițional de la D-uri, din strada Domnească, nr. 111. Jurizarea va avea loc mâine, de la ora 13,00.

În concurs sunt cinci echipe de elevi și 12 de studenți, iar premiile vor fi acordate de Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică, începând cu ora 14,30, după un scurt moment artistic de Crăciun, susținut de elevii Școlii Nr. 25, clasa I A, coordonați de învățătoarea Luminița Elena Cornea.

Juriul este format din: prof. univ. dr. Cătălin Fetecău, prof. Mioara Enache, inspector școlar general al ISJ, Florian Doru Crihană, artist plastic, Cornel Corcăcel, profesor la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin”, Sergiu Bodlev, președinte LSG și subsemnata, jurnalist la „Viața liberă”.

Gălăţenii sunt invitaţi să admire creativitatea tinerilor, să cumpere un brad şi să îl doneze, pentru a aduce un pic de bucurie în prag de sărbători.

Brad-Engineering este un concurs inedit, menit să stimuleze educația ecologică, creativitatea și ingeniozitatea tinerilor.

Citit 2821 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2018 23:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.