Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Peste 500 de profesori din Galaţi şi din judeţele învecinate îşi dau întâlnire sâmbătă, 16 martie, la 9,30, la Casa de Cultura a Sindicatelor, la cea de-a 12-a ediţie a Conferinţelor SuperTeach, pentru a se inspira de la speakerii invitaţi: Cristina Gheorghe, Elena Lotrean, Dragoș Anastasiu, Claudia Chiru, Felix Tătaru, profesori Merito Ana Maria Rusu şi Doru Căstăian, Lili Sumănaru, Adriana Lefter, Dragoş Buzzi, Raluca Ungureanu. Conferinţa, organizată de Romanian Business Leaders (RBL), cea mai importantă comunitate de antreprenori şi executivi de top din România, îşi propune să schimbe sistemul de învăţământ din interior, sprijinindu-i pe profesori să devină factori ai schimbării, participând la programe de formare în mentalitate.

Începând cu ora 14,00, la Colegiul Naţional "Costache Negri", vor fi organizate nouă ateliere susţinute de specialişti în educaţie, care vor aborda teme cum ar fi: "Mentalitatea deschisă în Educaţie", "Ghid de obiceiuri profesoreşti", "Cum accesam proiecte europene", "Cum învăţăm elevii să înveţe. Cum folosim autonomia în învăţare", "Orele de școală ca o poveste", "Entuziasmul critic și pedagogia realistă" sau "Jocuri muzicale în clasa".

Citit 1158 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2019 01:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro