Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

120 de elevi de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Galaţi, însoţiţi de cadre didactice, au fost oaspeţii Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie (FIFT). Adolescenţii au fost “Studenţi pentru o zi” la Universitatea “Dunărea de Jos”. Elevii au avut prilejul să discute subiecte de interes precum fake news, oportunităţi pentru tineri, oferte educaţionale, facilităţi, carieră, succes şi implicare civică. Evenimentul a beneficiat de o abordare duală, una din partea decanului facultăţii, Ion Cordoneanu, şi a doua din partea preşedintelui Consiliului Studenţesc FIFT, Marius Petică.

“Am prezentat elevilor programele de studiu, Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, cantina şi spaţiile noastre, dar şi proiectele derulate de colegii din facultate”, a declarat Marius Petică.

Programul "Student pentru o zi" a fost introdus din 2018 şi reprezintă o punte de legătură între elevii din liceele gălăţene şi FIFT. Astfel de întâlniri se desfăşoară pe tot parcursul anului, în ideea de a-i familiariza pe elevi cu spaţiul academic, înainte de admiterea la facultate.

Citit 1286 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.