Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ordinul de ministru prin care s-a bătut în cuie calendarul examenului de Evaluare Naţională a fost publicat în Monitorul oficial. Conform acestuia, înscrierea candidaţilor se va face în perioada 2 - 5 iunie, iar cursurile la clasa a VIII-a se vor încheia pe 5 iunie 2020.

Prima probă, cea la Limba şi literatura română va avea loc pe data de 15 iunie, iar cea la Matematică a fost programată pe 17 iunie.

Primele rezultate vor fi făcute publice pe data de 22 iunie, până în ora 12,00, urmând ca în aceeaşi zi între 14,00 şi 20,00 să fie depuse cererile de contestaţii. Notele finale se vor afişa pe 27 iunie.

Citit 1082 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2019 02:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro