Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Ambasada Statelor Unite în România, alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice invită liceenii cu cetățenie română să participe la programul FLEX 2020-2021. Este finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și își propune să ofere liceenilor din România ocazia de a locui la familii americane și de a studia într-un liceu american pe parcursul anului şcolar 2020-2021. Participarea la Programul FLEX, aflat acum la al cincilea an de existență în România, este gratuită.  La întoarcerea în România, anul de liceu petrecut în SUA poate fi recunoscut și echivalat.
Competiția este deschisă liceenilor care îndeplinesc toate aceste condiții: au cetățenie română; s-au născut între 15 iulie 2002 și 15 iulie 2005; sunt actualmente în clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a; studiază engleza la liceu; îndeplinesc criteriile pentru a obține viza SUA și nu au stat în SUA mai mult de trei luni în ultimii cinci ani.
Înscrierile se fac online până pe 17 octombrie 2019 la:  https://ais.americancouncils.org/flex

Citit 799 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 12:35

1 comentariu

  • postat de Neculai Galatanu Luni, 09 Septembrie 2019 07:47 92.114.82.*** Link la comentariu
    0
    0

    Locatarii de vizavi deU.P.U. doresc verdeata ,copaci ce o fi.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro