Premii pentru olimpicii Galaţiului

Premii pentru olimpicii Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Aleşii locali vor decide astăzi premierea cu bani a elevilor care au obţinut performanţe deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale, organizate de către Ministerul Educaţiei Naţionale, în anul şcolar 2018 - 2019, precum şi cadrelor didactice care i-au pregătit.

Olimpicii internaţionali vor primi: 6.000 de lei pentru premiul I – medalie de aur, 3.900 de lei pentru premiul II – medalie de argint, 3.630 de lei pentru premiul III – medalie de bronz şi 2.640 de lei pentru premiul special – menţiune.

Pentru olimpiadele naţionale, cuantumurile nete sunt premiul I - 2.200 de lei, premiul II - 1.540 de lei, premiul III - 1.100 de lei şi menţiune - 660 de lei. Elevii care au obţinut performanţe la olimpiade la discipline diferite, vor fi premiaţi pentru fiecare performanţă în parte.

Cadrele didactice care au îndrumat mai mulţi elevi premiaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor primi un singur premiu, în bani, egal cu valoarea premiului primit de către elevul care a obţinut cea mai bună performanţă. În cazul performanţelor realizate de către elevii coordonaţi de un colectiv de cadre didactice, membrii respectivului colectiv primesc premii în bani de valori egale.

Citit 3239 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.