Universitatea ”Dunărea de Jos” şi-a suspendat cursurile

Universitatea ”Dunărea de Jos” şi-a suspendat cursurile
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Senatul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi a aprobat, în ședința de joi, 12 martie, suspendarea tuturor activităților didactice față în față, precum și altor activități derulate în cadrul universității, activități care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, spectacole, competiții sportive, prelegeri, workshopuri etc.), începând din data de 13 martie până pe 31 martie, cu precizarea că, în caz de necesitate, perioada va putea fi prelungită.

"Activitățile didactice se vor putea desfășura în regim online. Facultățile vor folosi platformele e-learning funcționale în prezent, alte mijloace electronice de care dispun sau care vor fi puse la dispoziție de universitate. Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate după un grafic stabilit de fiecare facultate în parte și care urmează a fi comunicat rectoratului", se arată în comunicatul semnat de rectorul Puiu Lucian Georgescu.

Căminele și cantinele din campusul universității rămân deschise în regim normal, cu recomandarea de limitare a vizitelor și a deplasărilor studenților în această perioadă.

Citit 2649 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2020 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.