Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Senatul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi a aprobat, în ședința de joi, 12 martie, suspendarea tuturor activităților didactice față în față, precum și altor activități derulate în cadrul universității, activități care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, spectacole, competiții sportive, prelegeri, workshopuri etc.), începând din data de 13 martie până pe 31 martie, cu precizarea că, în caz de necesitate, perioada va putea fi prelungită.

"Activitățile didactice se vor putea desfășura în regim online. Facultățile vor folosi platformele e-learning funcționale în prezent, alte mijloace electronice de care dispun sau care vor fi puse la dispoziție de universitate. Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate după un grafic stabilit de fiecare facultate în parte și care urmează a fi comunicat rectoratului", se arată în comunicatul semnat de rectorul Puiu Lucian Georgescu.

Căminele și cantinele din campusul universității rămân deschise în regim normal, cu recomandarea de limitare a vizitelor și a deplasărilor studenților în această perioadă.

Citit 1893 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2020 23:27

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro