Kiwanis Key Club, un ONG condus de elevi

Kiwanis Key Club, un ONG condus de elevi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Kiwanis Key Club Galați este o organizație non-guvernamentală condusă de elevi de liceu, care împreună acționează pentru „mai bine", conștientizând că schimbarea se poate realiza numai dacă aleg să se implice pentru orașul lor.

Primul proiect al Key Club Galați a fost demarat în septembrie, cu prilejul începerii noului an școlar. Voluntarii s-au gândit la situația în care sunt puși elevii care nu beneficiază de o situație financiară bună și pentru care anul școlar nu poate începe într-o manieră fericită, din lipsa materialelor necesare. Astfel a luat naștere „Împreună le putem face ghiozdanul", proiect în cadrul căruia cei implicați au contribuit cu păpuși și vase de ceramică confecționate de ei, prăjituri și alte accesorii, pe care le-au vândut de-a lungul a trei zile, banii ajungând la copiii unei familii nevoiașe din județul Galați.

Clubul nostru a continuat să se implice în acest gen de acţiuni, banii obținuți din fiecare strângere de fonduri organizată și din fiecare eveniment inițiat ajungând la cei mai puțini norocoși, care ne-au solicitat ajutorul. Ne dorim să ajungem la cât mai mulți tineri care vor să se implice în acțiuni umanitare și să ajutăm cât de multe persoane putem. Nu există sentiment mai plăcut decât a ști că, la finalul zilei, ai făcut ceva pentru cei din jurul tău și poți avea un impact asupra comunității din care faci parte.

Activitatea Key Club Galați poate fi urmărită pe Facebook, accesând pagina Kiwanis Key Club Galati, dar și cu ajutorul noului nostru site, http://www.keyclubgalati.ro/. Având în vedere contextul actual, acțiunile noastre s-au mutat în mediul online, dar imediat ce vom putea, vom continua să demarăm atât proiecte umanitare, cât și în folosul tinerilor din județul nostru.

Citit 1924 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.