Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Calendarul Definitivat 2021 a fost publicat în Monitorul Oficial și prevede că înscrierile se fac până pe 15 octombrie, la unitățile de învățământ. Înștiințarea candidaților cu privire la admiterea sau respingerea dosarului de înscriere se face între 16 şi 30 octombrie. Efectuarea inspecțiilor de specialitate se va face în primul semestru - pentru prima şi până în 4 iunie - pentru a doua. Completarea dosarelor și validarea datelor de înscriere existente în aplicația electronică este programată între 7 - 18 iunie. Proba scrisă se va susţine pe 14 iulie, iar rezultatele iniţiale se vor afişa pe 21 iulie. Contestaţiile se depun pe 21 şi 22 iulie, iar notele finale vor fi făcute publice pe 28 iulie.

Citit 728 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2020 18:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro