Aplicaţii pentru Concursul „Digitaliada”

Aplicaţii pentru Concursul „Digitaliada”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cadrele didactice din Galaţi sunt aşteptate şi anul acesta să participe la Concursul Naţional "Digitaliada". Cei interesaţi trebuie să se înscrie, până pe 21 ianuarie 2022, pe www.digitaliada.ro, cu materialul sau resursele digitale proprii.

Premiile sunt echipamente electronice și IT în valoare de aproximativ 8.900 de euro.

Concursul nu se adresează doar profesorilor, ci și elevilor în vârstă de peste 14 ani și tuturor celor care își doresc să creeze resurse educaționale digitale pentru elevii din clasele I-VIII.

Citit 663 ori Ultima modificare Luni, 17 Ianuarie 2022 22:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro