Cine sunt noii directori ai şcolilor gălăţene (LISTE)

Cine sunt noii directori ai şcolilor gălăţene (LISTE)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

105 directori şi 34 de directori-adjuncţi şi-au adjudecat prin concurs fotoliile pentru conducerea unităţilor de învăţământ din judeţul Galaţi. Sunt unităţi de învăţământ care şi-au păstrat foştii manageri, dar şi unele unde există schimbări.

La Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" a rămas director Romeo Zamfir, iar postul de adjunct a fost câştigat de Elena Corcăcel. La Colegiul Naţional "C. Negri" a fost reconfirmată în funcţia de director Andra Ionescu, iar adjunct va fi Aura Aneta Ungureanu. La CNMK, director cu acte în regulă este Mădălina Popescu, iar adjunct este Dana Bălăuţă. La "Dunărea", fotoliul de prim este al Ramonei Piticari, iar cel de adjunct este liber. Schimbare la vârf s-a produs la Economic, unde funcţia de director este ocupată de Elena Cristina Lixandru, iar cea de adjunct i-a revenit lui Sorin Atodiresei. La "Racoviţă", au rămas în funcţii Delia Humelnicu - prim şi Corina Rotaru - adjunct. La "Cuza", Pamfilia Dumitraşcu a recâştigat fotoliul de prim, iar cel de adjunct este neocupat. La Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Tecuci a fost reconfirmat în funcţie Ion Grecu, iar adjunct este Eugenia Olariu. La "Hogaş" Tecuci, director prim va fi Iulian Filimon, iar postul de adjunct este scos la concurs.

Lista completă a posturilor de conducere din unităţile de învăţământ din Galaţi o puteţi găsi dând click pe link-urile de mai jos.

LISTĂ DIRECTORI

LISTĂ DIRECTORI ADJUNCȚI

Citit 8263 ori Ultima modificare Marți, 01 Februarie 2022 10:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.