Zece centre de examen la Bacalaureat 2022

Zece centre de examen la Bacalaureat 2022
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi a stabilit zece centre de examen pentru prima sesiune a Bacalaureatului 2022, opt în Galaţi şi două în Tecuci.

La Colegiul Naţional "Costache Negri" au fost arondaţi elevii de la Colegiul Naţional "Mihal Kogălniceani", cei de la Liceul Tehnologic "Simion Mehedinţi" şi cei de la Liceul Tehnologic "General de Marină N. D. Maican".

La Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" vor susţine examenul şi elevii de la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" şi cei de la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza". Liceul Teoretic "Emil Racoviţă" va fi centru şi pentru candidaţii de la Liceul Teoretic "Dunărea" şi de la Liceul Tehnologic "Paul Dimo".

La Liceul Teoretic "Mircea Eliade" vor da probele scrise şi elevii de la Seminarul Teologic "Sf. Andrei" şi cei de la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny", în timp ce la Liceul cu Program Sportiv vor merge candidaţii de la Liceul Particular "Marin Coman" şi cei de la Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu". La Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" au fost arondaţi elevii de la Liceul de Turism şi Alimentaţie "Dumitru Moţoc", Liceul de Transporturi "Traian Vuia" şi Liceul Tehnologic "Eremia Grigorescu" din Tg. Bujor. Elevii de la Liceul Tehnologic "Costache Conachi" din Pechea şi cei de la Liceul Tehnologic "Paul Bujor" din Bereşti vor susţine examenele scrise la Colegiul Economic "Virgil Madgearu". La Liceul Tehnologic "Carol I" au fost arondaţi cei de la Liceul Tehnologic "Radu Negru", Liceul Tehnologic "Sf. Maria" şi Liceul Tehnologic din Tudor Vladimirescu.

Elevii de la Colegiul Naţional "Spiru Haret" şi cei de la Liceu Tehnologic nr. 1 Cudalbi vor susţine probele scrise la Colegiul Naţional "Calistrat Hogaş", în timp ce la Colegiul Naţional de Economie şi Agricultură Tecuci vor merge candidaţii de la Liceul Tehnologic Nr. 1 Corod, Liceul Tehnologic "Elena Caragiani" şi Liceul Tehnologic "Ov. Caledoniu".

Citit 1376 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iunie 2022 08:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.