Elevi și profesori de la CNAIC pleacă în Turcia

Elevi și profesori de la CNAIC pleacă în Turcia
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un grup de 17 elevi de la Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza" (CNAIC) se pregătește pentru plecarea în Turcia, în perioada 31 octombrie - 5 noiembrie, cu ocazia unui nou proiect Erasmus în care colegiul gălăţean este implicat. Elevii vor fi însoțiți de patru profesori ai colegiului, prof. coordonator Maria-Isabela Miron, prof. Oana Milea, prof. Alina Vlad și prof. Magdalena Grigore. 

Proiectul în sine constă în schimbul de experiență dintre elevii români și elevii din Ankara, urmând ca în luna februarie 2023, la Galaţi, să fie primiți ca oaspeți elevii din Turcia. Elevii din Galaţi vor sta şapte zile la elevii din Vecihi Hürkuş Anatolian High School, alături de care vor participa la activități recreative și excursii, pentru a descoperi locuri şi monumente istorice din Turcia. 

Înainte de acest proiect Erasmus cu liceul din Turcia, elevi olandezi au ajuns la CNAIC, pentru un alt schimb de experiență, organizându-se excursii prin Galaţi, activități recreative și multe altele.

Proiectele Erasmus au ca rol schimbul de experiență între țări și formarea unor noi prietenii între elevii, respectiv, profesorii participanţi.

Citit 3822 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 23:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.