Plantări de flori la Colegiul Naţional „A. I. Cuza”

Plantări de flori la Colegiul Naţional „A. I. Cuza”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În ultima săptămână a primului modul din anul școlar, elevii din clasele a VI-a au ales să contribuie într-un mod pozitiv asupra mediului prin plantarea și îngrijirea zonei verzi din corpul B al colegiului. Profesor coordonator al activității a fost Mihaela Grecu, ajutându-i pe copii să amenajeze grădina cu plante.

„În ultima săptămână a modulului I, elevii claselor a VI-a A și B, coordonați de prof. Grecu Mihaela, au amenajat grădinița din fața corpului B, plantând conifere și crizanteme.  Astfel,  elevii au învățat să fie toleranți unii cu alții, să colaboreze, să se ajute unii pe alții la sădirea plantelor, iar la final s-au bucurat că au petrecut timpul împreună  într-un mod plăcut, reconfortant și mai ales util.

Elevii au ca sarcină de lucru îngrijirea acestor plante sădite, pe timpul pauzelor, obișnuindu-i astfel să facă împreună lucruri frumoase care să le dezvolte trăsăturile de caracter pozitive, în detrimentul celor negative!”, aflăm de pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza”.

 

Citit 1092 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2022 23:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.