Echipă gălăţeană, pe locul întâi la un concurs universitar

Echipă gălăţeană, pe locul întâi la un concurs universitar
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Echipa formată din masterandul Mihăiță Năstase şi studentul Dan Spînu, de la Facultatea de Inginerie, îndrumată de prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, a obținut Premiul I, cu proiectul „Mașină la scara 1/12 radio controlată imprimată 3D” la a doua ediție a Concursului Național "Student Design & Manufacturing Competition". Concursul s-a desfășurat, în perioada 10-11 noiembrie 2022, la Universitatea Transilvania din Braşov, gazdă fiind Facultatea de Inginerie Tehnologică și Management Industrial, prin Departamentul Ingineria Fabricației.

La eveniment au participat echipe formate din studenți și masteranzi, din diferite centre universitare, respectiv, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Politehnica București, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iași, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea din Oradea și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Studenții au prezentat proiecte foarte ingenioase, făcând foarte dificilă misiunea juriului competiției, din care au făcut parte reprezentanți ai unor companii de prestigiu.

Prima ediție a Concursului Național "Student Design & Manufacturing Competition" a fost organizată în anul 2019, la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, iar ediția a III-a din 2023 va reveni, din nou, la Galați.

Citit 2466 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.